притисни ентер »

Димитров во Холандија: Пред 3 години бевме „заробена држава”, сема сме ретка надежна приказна
Димитров во Холандија: Пред 3 години бевме „заробена држава”, сема сме ретка надежна приказна

Димитров во Холандија: Пред 3 години бевме „заробена држава”, сема сме ретка надежна приказна

Министерот за надворешни работи Никола Димитров во рамки на активностите од првиот ден на работната посета на Хаг, денеска се сретна со Мајкл Стибе, дипломатски советник за Европа во канцеларијата на холандскиот премиер, Питер Омзихт и Клас Дајкоф, пратеници во Долниот дом на холандскиот Парламент, како и со поранешниот министер за надворешни работи

Димитров во Холандија: Пред три години бевме заробена држава, а сега сме ретка надежна приказна

Димитров во Холандија: Пред три години бевме заробена држава, а сега сме ретка надежна приказна

Во рамки на досегашните активности од првиот ден на работната посета на Хаг, Кралството Холандија, министерот за надворешни работи, Никола Димитров оствари средби со Мајкл Стибе, дипломатски советник за Европа во Канцеларијата на холандскиот премиер, Питер Омзихт и Клас Дајкоф, пратеници во Долниот дом на Холандскиот Тведе Камер (Парламент), како и

Димитров во Холандија: Пред три години бевме заробена држава, а сега сме ретка надежна приказна

Димитров во Холандија: Пред три години бевме заробена држава, а сега сме ретка надежна приказна

Во рамки на досегашните активности од првиот ден на работната посета на Хаг, Кралството Холандија, министерот за надворешни работи, Никола Димитров, оствари средби со Мајкл Стибе, дипломатски советник за Европа во Канцеларијата на холандскиот премиер, Питер Омзихт и Клас Дајкоф, пратеници во Долниот дом на Холандскиот Тведе Камер (Парламент), како

Димитров во Холандија: Пред три години бевме заробена држава, а сега сме ретка надежна приказна

Димитров во Холандија: Пред три години бевме заробена држава, а сега сме ретка надежна приказна

Во рамки на досегашните активности од првиот ден на работната посета на Хаг, Кралството Холандија, министерот за надворешни работи, Никола Димитров оствари средби со Мајкл Стибе, дипломатски советник за Европа во Канцеларијата на холандскиот премиер, Питер Омзихт и Клас Дајкоф, пратеници во Долниот дом на Холандскиот Тведе Камер (Парламент), како и

Димитров во Холандија: Пред три години бевме заробена држава, а сега сме ретка надежна приказна

Димитров во Холандија: Пред три години бевме заробена држава, а сега сме ретка надежна приказна

Во рамки на досегашните активности од првиот ден на работната посета на Хаг, Кралството Холандија, министерот за надворешни работи, Никола Димитров оствари средби со Мајкл Стибе, дипломатски советник за Европа во Канцеларијата на холандскиот премиер, Питер Омзихт и Клас Дајкоф, пратеници во Долниот дом на Холандскиот Тведе Камер (Парламент), како и

Димитров оствари повеќе средби во рамки на посетата на Хаг

Димитров оствари повеќе средби во рамки на посетата на Хаг

Министерот за надворешни работи Никола Димитров во рамки на активностите од првиот ден на работната посета на Хаг,  денеска се сретна со Мајкл Стибе, дипломатски советник за Европа во канцеларијата на холандскиот премиер, Питер Омзихт и Клас Дајкоф, пратеници во Долниот дом на холандскиот Парламент, како и со поранешниот министер за надворешни работи

Димитров во Холандија: Пред три години бевме заробена држава, а сега сме ретка надежна приказна

Димитров во Холандија: Пред три години бевме заробена држава, а сега сме ретка надежна приказна

На средбата со Мајкл Стибе, дипломатски советник на холандскиот премиер, беше разговарано за направеното на домашен план и беше поздравен историскиот пресврт постигнат преку договорите со Грција и Бугарија. Во рамки на досегашните активности од првиот ден на работната посета на Хаг, Кралството Холандија, министерот за надворешни работи, Никола Димитров,

Димитров: Ако пред три години бевме „заробена држава”, сега сме ретка надежна приказна за вистински демократски пробив

Димитров: Ако пред три години бевме „заробена држава”, сега сме ретка надежна приказна за вистински демократски пробив

Во рамки на досегашните активности од првиот ден на работната посета на Хаг, Кралството Холандија, министерот за надворешни работи, Никола Димитров оствари средби со Мајкл Стибе, дипломатски советник за Европа во Канцеларијата на холандскиот Премиер, Питер Омзихт и Клас Дајкоф, пратеници во Долниот дом на Холандскиот Тведе Камер (Парламент), како и

Министерот Димитров во работна посета на Холандија

Министерот Димитров во работна посета на Холандија

Министерот за надворешни работи Димитров се сретна со Мајкл Стибе, дипломатски советник за Европа во Канцеларијата на холандскиот Премиер, Питер Омзихт и Клас Дајкоф, пратеници во Долниот дом на Холандскиот Тведе Камер (Парламент), како и со поранешниот министер за надворешни работи Берт Кундерс и поранешната холандска амбасадорка и актуелна амбасадорка

Димитров оствари повеќе средби во рамки на посетата на Хаг

Димитров оствари повеќе средби во рамки на посетата на Хаг

Министерот за надворешни работи Никола Димитров во рамки на активностите од првиот ден на работната посета на Хаг,  денеска се сретна со Мајкл Стибе, дипломатски советник за Европа во канцеларијата на холандскиот премиер, Питер Омзихт и Клас Дајкоф, пратеници во Долниот дом на холандскиот Парламент, како и со поранешниот министер за надворешни работи