притисни ентер »

Се огласија и естрадните ѕвезди: „Нема да дозволиме да се руши Универзална сала“
Се огласија и естрадните ѕвезди: „Нема да дозволиме да се руши Универзална сала“

Се огласија и естрадните ѕвезди: „Нема да дозволиме да се руши Универзална сала“

Идејата за уривање на Универзална сала ја крена јавноста на нозе, го бунтуваше народот, кому му се приклучија и голем дел од актерите, музичките уметници, естрадните ѕвезди… па скопскиот градоначалник Петре Шилегов под притисок на јавноста, се уплаши и преку ноќ се премисли, па ретерираше во ставот за уривање на Универзална сала! Од вчерашниот прес

Се огласија и естрадните ѕвезди: „Нема да дозволиме да се руши Универзална сала“

Се огласија и естрадните ѕвезди: „Нема да дозволиме да се руши Универзална сала“

Идејата за уривање на Универзална сала ја крена јавноста на нозе, го бунтуваше народот, кому му се приклучија и голем дел од актерите, музичките уметници, естрадните ѕвезди… па скопскиот градоначалник Петре Шилегов под притисок на јавноста, се уплаши и преку ноќ се премисли, па ретерираше во ставот за уривање на Универзална сала! Од вчерашниот прес

„Не го чепкајте храмот“: И естрадата се спротивстави на уривањето на Универзална

„Не го чепкајте храмот“: И естрадата се спротивстави на уривањето на Универзална

Не го чепкајте храмот, порача најдобриот македонски гитарист Влатко Стефановски, кој е само еден од бројните македонски музичари, уметници, артисти кои се приклучија кон критиките од јавноста и граѓаните кон општинските власти и најавата за уривањето на Универзалната сала. Не го чепкајте храмот во кој настапувале Реј Чарлс, Џими Смит, Мек Којтинер,

„Не го чепкајте храмот!“: И естрадата се спротивстави на уривањето на Универзална, Шилегов се правда

„Не го чепкајте храмот!“: И естрадата се спротивстави на уривањето на Универзална, Шилегов се правда

Не го чепкајте храмот, порача најдобриот македонски гитарист Влатко Стефановски, кој е само еден од бројните македонски музичари, уметници, артисти кои се приклучија кон критиките од јавноста и граѓаните кон општинските власти и најавата за уривањето на Универзалната сала. „Не го чепкајте храмот во кој настапувале Реј Чарлс, Џими Смит, Мек Којтинер,

По револтот на граѓаните се огласија и естрадните ѕвезди: „Нема да дозволиме да се руши Универзална сала“

По револтот на граѓаните се огласија и естрадните ѕвезди: „Нема да дозволиме да се руши Универзална сала“

По револтот на граѓаните се огласија и естрадните ѕвезди: „Нема да дозволиме да се руши Универзална сала“ Идејата за уривање на Универзална сала ја крена јавноста на нозе, го бунтуваше народот, кому му се приклучија и голем дел од актерите, музичките уметници, естрадните ѕвезди… па скопскиот градоначалник Петре Шилегов под притисок на јавноста, се

По револтот на граѓаните се огласија и естрадните ѕвезди: „Нема да дозволиме да се руши Универзална сала“

По револтот на граѓаните се огласија и естрадните ѕвезди: „Нема да дозволиме да се руши Универзална сала“

Идејата за уривање на Универзална сала ја крена јавноста на нозе, го бунтуваше народот, кому му се приклучија и голем дел од актерите, музичките уметници, естрадните ѕвезди… па скопскиот градоначалник Петре Шилегов под притисок на јавноста, се уплаши и преку ноќ се премисли, па ретерираше во ставот за уривање на Универзална сала! Од вчерашниот прес

„Нема шанси да дозволиме“: На народот му се придружија музичките уметници и естрадните ѕвезди, па под притисок на јавноста, Шилегов се уплаши и ретерираше за уривањето на Универзална сала!

„Нема шанси да дозволиме“: На народот му се придружија музичките уметници и естрадните ѕвезди, па под притисок на јавноста, Шилегов се уплаши и ретерираше за уривањето на Универзална сала!

Идејата за уривање на Универзална сала ја крена јавносрта на нозе, го бунтуваше народот, кому му се приклучија и голем дел од актерите, музичките уметници, естрадните ѕвезди… па скопскиот градоначалник Петре Шилегов под притисок на јавноста, се уплаши и преку ноќ се премисли, па ретерираше во ставот за уривање на Универзална сала! Од вчерашниот прес

„Не го чепкајте храмот!“: И естрадата се спротивстави на уривањето на Универзална, Шилегов се обиде да се правда

„Не го чепкајте храмот!“: И естрадата се спротивстави на уривањето на Универзална, Шилегов се обиде да се правда

Не го чепкајте храмот, порача најдобриот македонски гитарист Влатко Стефановски, кој е само еден од бројните македонски музичари, уметници, артисти кои се приклучија кон критиките од јавноста и граѓаните кон општинските власти и најавата за уривањето на Универзалната сала. Не го чепкајте храмот во кој настапувале Реј Чарлс, Џими Смит, Мек Којтинер,

Музичките ѕвезди во одбрана на Универзална: Не го чепкајте храмот во кој настапувале Реј Чарлс, Шарл Азнавур,Чик Кореа, Брајан Фери, Мик Тејлор…

Музичките ѕвезди во одбрана на Универзална: Не го чепкајте храмот во кој настапувале Реј Чарлс, Шарл Азнавур,Чик Кореа, Брајан Фери, Мик Тејлор…

Идејата за уривање на Универзална сала ја крена јавноста на нозе, се вознемири народот, кому му се приклучија и голем дел од актерите, музичките уметници, естрадните ѕвезди… па скопскиот градоначалник Петре Шилегов под притисок на јавноста, се уплаши и преку ноќ се премисли, па ретерираше во ставот за уривање на Универзална сала! Од вчерашниот прес

Влатко Стефановски: НЕ ГО ЧЕПКАЈТЕ ХРАМОТ во кој настапувале Реј Чарлс и Би Би Кинг

Влатко Стефановски: НЕ ГО ЧЕПКАЈТЕ ХРАМОТ во кој настапувале Реј Чарлс и Би Би Кинг

Македонскиот гитарист, Влатко Стефановски се спротистави на рушењето на Универзална сала. Преку Инстаграм, тој упати порака до властите да не се чепка Универзална, односно истата да се реновира, наместо да се руши. - Не го чепкајте храмот во кој настапувале Реј Чарлс, Џими Смит, Меккојтинер, Би Би Кинг, Херби Хенкок, Шарл Азнавур, Дејвид Брн, Фреди