притисни ентер »

Том Хенкс ќе ја води свечената програма на инаугурацијата на Бајден
Том Хенкс ќе ја води свечената програма на инаугурацијата на Бајден

Том Хенкс ќе ја води свечената програма на инаугурацијата на Бајден

Актерот Том Хенкс ќе биде домаќин на свечената програма на 20 јануари, на денот на инаугурацијата на Џо Бајден, објавија организаторите на овој настан. Во специјалната емисија, која ќе трае 90 минути и ќе се вика „Ја славиме Америка“, ќе учествуваат и некои други познати личности во САД, како што се Џон Бон Џови, Деми Ловато, Џастин Тимберлејк и Ент

Том Хенкс ќе ја води свечената програма на инаугурацијата на Бајден

Том Хенкс ќе ја води свечената програма на инаугурацијата на Бајден

Актерот Том Хенкс ќе биде домаќин на свечената програма на 20 јануари, на денот на инаугурацијата на Џо Бајден, објавија организаторите на овој настан. Во специјалната емисија, која ќе трае 90 минути и ќе се вика „Ја славиме Америка“, ќе учествуваат и некои други познати личности во САД, како што се Џон Бон Џови, Деми Ловато, Џастин Тимберлејк и Ент

Оскаровецот Том Хенкс ќе ја води свечената програма на инаугурацијата на Бајден

Оскаровецот Том Хенкс ќе ја води свечената програма на инаугурацијата на Бајден

САД – Оскаровецот Том Хенкс ќе биде домаќин на свечената програма на 20 јануари, на денот на инаугурацијата на Џо Бајден, објавија организаторите на овој настан. Во специјалната емисија, која ќе трае 90 минути и ќе се вика „Ја славиме Америка“, ќе учествуваат и некои други познати личности во САД, како што се Џон Бон Џови, Деми Ловато, Џастин Тимберлејк

Том Хенкс ќе ја води свечената програма на инаугурацијата на Бајден

Том Хенкс ќе ја води свечената програма на инаугурацијата на Бајден

Актерот Том Хенкс ќе биде домаќин на свечената програма на 20 јануари, на денот на инаугурацијата на Џо Бајден, објавија организаторите на овој настан. Во специјалната емисија, која ќе трае 90 минути и ќе се вика „Ја славиме Америка“, ќе учествуваат и некои други познати личности во САД, како што се Џон Бон Џови, Деми Ловато, Џастин Тимберлејк и Ент

Том Хенкс ќе ја води свечената програма на инаугурацијата на Бајден

Том Хенкс ќе ја води свечената програма на инаугурацијата на Бајден

Актерот Том Хенкс ќе биде домаќин на свечената програма на 20 јануари, на денот на инаугурацијата на Џо Бајден, објавија организаторите на овој настан. Во специјалната емисија, која ќе трае 90 минути и ќе се вика „Ја славиме Америка“, ќе учествуваат и некои други познати личности во САД, како што се Џон Бон Џови, Деми Ловато, Џастин Тимберлејк и Ент

Том Хенкс ќе ја води свечената програма на инаугурацијата на Бајден

Том Хенкс ќе ја води свечената програма на инаугурацијата на Бајден

Актерот Том Хенкс ќе биде домаќин на свечената програма на 20 јануари, на денот на инаугурацијата на Џо Бајден, објавија организаторите на овој настан. Во специјалната емисија, која ќе трае 90 минути и ќе се вика „Ја славиме Америка”, ќе учествуваат и некои други познати личности во САД, како што се Џон Бон Џови, Деми Ловато, Џастин Тимберлејк и Ент

Том Хенкс ќе ја води свечената програма на инаугурацијата на Бајден

Том Хенкс ќе ја води свечената програма на инаугурацијата на Бајден

Актерот Том Хенкс ќе биде домаќин на свечената програма на 20 јануари, на денот на инаугурацијата на Џо Бајден, објавија организаторите на овој настан. Во специјалната емисија, која ќе трае 90 минути и ќе се вика „Ја славиме Америка“, ќе учествуваат и некои други познати личности во САД, како што се Џон Бон Џови, Деми Ловато, Џастин Тимберлејк и Ент

Том Хенкс ќе биде домаќин на свечената програма на инаугурацијата на Бајден

Том Хенкс ќе биде домаќин на свечената програма на инаугурацијата на Бајден

Актерот Том Хенкс ќе биде домаќин на свечената програма на инаугурација на Џо Бајден на 20 јануари, објавија организаторите на настанот . Во специјалната емисија, што ќе трае 90 минути и ќе се вика „Ја славиме Америка”, ќе учествуваат и други познати личности во САД, како Џон Бон Џови, Деми Ловато, Џастин Тимберлејк и Ент Клемонс . Бајден и потпретседателката

Том Хенкс ќе ја води свечената програма на инаугурацијата на Бајден

Том Хенкс ќе ја води свечената програма на инаугурацијата на Бајден

Актерот Том Хенкс ќе биде домаќин на свечената програма на 20 јануари, на денот на инаугурацијата на Џо Бајден, објавија организаторите на овој настан. Во специјалната емисија, која ќе трае 90 минути и ќе се вика „Ја славиме Америка“, ќе учествуваат и некои други познати личности во САД, како што се Џон Бон Џови, Деми Ловато, Џастин Тимберлејк и Ент