притисни ентер »

Француски градоначалник им забрани на жителите да умираат за време на викенди и празници
Француски градоначалник им забрани на жителите да умираат за време на викенди и празници

Француски градоначалник им забрани на жителите да умираат за време на викенди и празници

Градоначалникот на француската општина Грел, Изабел Ѓужел издаде налог со кој им се забранува на жителите да умираат дома за време на викендите и празниците, објавено е на сајтот на општината. Наредбата е со цел да се сврти вниманието на недостигот на лекари во општината. – Зад провокативниот указ, со кој се забранува умирање дома за време на викенди

Француски градоначалник им забрани на жителите да умираат за време на викенди и празници

Француски градоначалник им забрани на жителите да умираат за време на викенди и празници

Градоначалникот на француската општина Грел, Изабел Ѓужел издаде налог со кој им се забранува на жителите да умираат дома за време на викендите и празниците, објавено е на сајтот на општината. Наредбата е со цел да се сврти вниманието на недостигот на лекари во општината. – Зад провокативниот указ, со кој се забранува умирање дома за време на викенди

Поради недостиг на лекари француски градоначалник забрани умирање за време на викенд

Поради недостиг на лекари француски градоначалник забрани умирање за време на викенд

Градоначалникот на француската општина Грел, Изабел Ѓужел, издаде налог со кој им се забранува на жителите да умираат дома за време на викендите и празниците, објавено е на сајтот на општината. Наредбата е со цел да се сврти вниманието на недостигот на лекари во општината. – Зад провокативниот указ, со кој се забранува умирање дома за време на викенди

Француски градоначалник им забрани на жителите да умираат за време на викенди и празници

Француски градоначалник им забрани на жителите да умираат за време на викенди и празници

Градоначалникот на француската општина Грел, Изабел Ѓужел издаде налог со кој им се забранува на жителите да умираат дома за време на викендите и празниците, објавено е на сајтот на општината. Наредбата е со цел да се сврти вниманието на недостигот на лекари во општината. – Зад провокативниот указ, со кој се забранува умирање дома за време на викенди

Нема лекари: Француски градоначалник им забрани на жителите да умираат за време на викенди и празници

Нема лекари: Француски градоначалник им забрани на жителите да умираат за време на викенди и празници

Градоначалникот на француската општина Грел, Изабел Ѓужел издаде налог со кој им се забранува на жителите да умираат дома за време на викендите и празниците, објавено е на сајтот на општината. Наредбата е со цел да се сврти вниманието на недостигот на лекари во општината. – Зад провокативниот указ, со кој се забранува умирање дома за време на викенди

Француски градоначалник им забрани на жителите да умираат за време на викенди и празници

Француски градоначалник им забрани на жителите да умираат за време на викенди и празници

Градоначалникот на француската општина Грел, Изабел Ѓужел издаде налог со кој им се забранува на жителите да умираат дома за време на викендите и празниците, објавено е на сајтот на општината. Наредбата е со цел да се сврти вниманието на недостигот на лекари во општината. – Зад провокативниот указ, со кој се забранува умирање дома за време на викенди

ВО ФРАНЦИЈА: Градоначалникот на Грел им забрани на жителите да умираат во викенд и празник

ВО ФРАНЦИЈА: Градоначалникот на Грел им забрани на жителите да умираат во викенд и празник

Градоначалникот на француската општина Грел, Изабел Ѓужел издаде налог со кој им се забранува на жителите да умираат дома за време на викендите и празниците, објавено е на сајтот на општината. Наредбата е со цел да се сврти вниманието на недостигот на лекари во општината. – Зад провокативниот указ, со кој се забранува умирање дома за време на викенди

ПРОВОКАТИВЕН УКАЗ: Француски градоначалник забранил умирање дома за време на викенди и празници

ПРОВОКАТИВЕН УКАЗ: Француски градоначалник забранил умирање дома за време на викенди и празници

Градоначалникот на француската општина Грел, Изабел Ѓужел издаде налог со кој им се забранува на жителите да умираат дома за време на викендите и празниците, објавено е на сајтот на општината. Наредбата е со цел да се сврти вниманието на недостигот на лекари во општината. – Зад провокативниот указ, со кој се забранува умирање дома за време на викенди

Нема умирање за време на викенди и празници: Забрана од француски градоначалник до жителите на Грел

Нема умирање за време на викенди и празници: Забрана од француски градоначалник до жителите на Грел

Градоначалникот на француската општина Грел, Изабел Ѓужел издаде налог со кој им се забранува на жителите да умираат дома за време на викендите и празниците, објавено е на сајтот на општината. Наредбата е со цел да се сврти вниманието на недостигот на лекари во општината. – Зад провокативниот указ, со кој се забранува умирање дома за време на викенди