притисни ентер »

Се делат дезинфекциски средства за влезовите на зградите во скопските општини

Се делат дезинфекциски средства за влезовите на зградите во скопските општини

Општина Аеродром ќе дели дезинфекциски средства. Имено, како што соопштуваат од опшината обезбедени биле дезинфекциски средства и држачи за влезовите на станбените згради. -Сите заинтересирани заедници на станари и управители на станбените згради од денеска можат да се пријават на мејлот [email protected] каде што треба да остават и

Убаво: Се делат дезинфекциски средства за влезовите на зградите во Општина Аеродром

Убаво: Се делат дезинфекциски средства за влезовите на зградите во Општина Аеродром

Општина Аеродром ќе дели дезинфекциски средства. Имено, како што соопштуваат од опшината обезбедени биле дезинфекциски средства и држачи за влезовите на станбените згради. -Сите заинтересирани заедници на станари и управители на станбените згради од денеска можат да се пријават на мејлот [email protected] каде што треба да остават и телефон за контакт,

Дезинфекциски средства и држачи за сите влезови на зградите во Општина Аеродром

Дезинфекциски средства и држачи за сите влезови на зградите во Општина Аеродром

Како што соопшти, сите заинтересирани заедници на станари и управители на станбените згради од денеска можат да се пријават на: [email protected] и да остават телефон за контакт, по што ќе бидат повикани да ги подигнат средствата и држачите од просториите на Општината. -Ова се дел од мерките што ги презема Општина Аеродром за превенција

Држачи за дезинфекциски средства за сите влезови на зградите во Општина Аеродром

Држачи за дезинфекциски средства за сите влезови на зградите во Општина Аеродром

– Сите заинтересирани заедници на станари и управители на станбените згради од денеска можат да се пријават на мејлот [email protected] каде што треба да остават и телефон за контакт, по што ќе бидат повикани да ги подигнат држачите од просториите на Општина Аеродром, информираат од Општината. Ова се дел од мерките што ги презема Општина

Дезинфекциски средства и држачи за сите влезови на зградите во Општина Аеродром

Дезинфекциски средства и држачи за сите влезови на зградите во Општина Аеродром

Скопје, 24 март 2020 (МИА) – Општина Аеродром обезбеди дезинфекциски средства и држачи за влезовите на станбените згради. Како што соопшти, сите заинтересирани заедници на станари и управители на станбените згради од денеска можат да се пријават на: [email protected] и да остават телефон за контакт, по што ќе бидат повикани да ги подигнат

Држачи за дезинфекциски средства за сите влезови на зградите

Држачи за дезинфекциски средства за сите влезови на зградите

Општина Аеродром обезбеди држачи за дезинфекциски средства за влезовите на станбените згради. Сите заинтересирани заедници на станари и управители на станбените згради од денеска можат да се пријават на мејлот [email protected] каде што треба да остават и телефон за контакт, по што ќе бидат повикани да ги подигнат држачите од просториите на Општина

МИА Општински пул

МИА Општински пул

24 март 2020 24 март 2020 Кичево, 24 март 2020 (МИА) – Координативното тело на Општина Кичево го усвои Оперативниот план за дезинфекција на сите патишта, улици, установи и јавни места во градот кои почесто ги посетуваат граѓаните. Во заклучоците се бара да се зајакнат превентивните мерки за заштита од коронавирусот од страна на сите надлежни институции

Држачи за дезинфекциски средства за сите влезови на зградите во Општина Аеродром

Држачи за дезинфекциски средства за сите влезови на зградите во Општина Аеродром

Скопје, 24 март 2020 (МИА) – Општина Аеродром обезбеди држачи за дезинфекциски средства за влезовите на станбените згради. – Сите заинтересирани заедници на станари и управители на станбените згради од денеска можат да се пријават на мејлот [email protected] каде што треба да остават и телефон за контакт, по што ќе бидат повикани да

Дезинфекциски средства и држачи за сите влезови на зградите во Општина Аеродром

Дезинфекциски средства и држачи за сите влезови на зградите во Општина Аеродром

Општина Аеродром обезбеди дезинфекциски средства и држачи за влезовите на станбените згради. Скопје, 24 март 2020 (МИА) – Општина Аеродром обезбеди дезинфекциски средства и држачи за влезовите на станбените згради. Како што соопшти, сите заинтересирани заедници на станари и управители на станбените згради од денеска можат да се пријават на: odnosi