притисни ентер »

Не ја препознаа: Пејачката се појави без перика во маркет и им ги плати сметките на сите купувачи
Не ја препознаа: Пејачката се појави без перика во маркет и им ги плати сметките на сите купувачи

Не ја препознаа: Пејачката се појави без перика во маркет и им ги плати сметките на сите купувачи

Непосредно пред Денот на Благодарноста, Сиа ширеше добрина во Калифорнија. 43-годишната пејачка, која секогаш си го крие лицето зад перика, влезе во маркетот „Walmart“ и им ги плати сметките на сите купувачи. На почетокот, никој не ја препознал, бидејќи таа не го открила идентитетот, туку рекла дека се вика Сиси и дека добила на лото. Музичарката позната

Сиа им ги плати сметките на сите купувачи во маркет

Сиа им ги плати сметките на сите купувачи во маркет

Пејачката Сиа е снимена во маркет како им ги плаќа сметките на сите купувачи за време на Денот на благодарноста. Таа е позната по тоа што го крие својот лик со перика и никој од минувачите не можел да ја познае. Таа се претставила како Сиси и им кажала дека има добиено на лото. Сиа била разоткриена од нејзината обожавателка, која ја снимила со својот

Сиа им ги плати сметките на сите купувачи во маркет

Сиа им ги плати сметките на сите купувачи во маркет

Пејачката Сиа е снимена во маркет како им ги плаќа сметките на сите купувачи за време на Денот на благодарноста. Таа е позната по тоа што го крие својот лик со перика и никој од минувачите не можел да ја познае. Таа се претставила како Сиси и им кажала дека има добиено на лото. Сиа била разоткриена од нејзината обожавателка, која ја снимила со својот

Сиа се појави во јавност без перика

Сиа се појави во јавност без перика

43-годишната пејачка, која секогаш си го крие лицето зад перика, влезе во маркетот „Walmart“ и им ги плати сметките на сите купувачи. На почетокот, никој не ја препознал, бидејќи таа не го открила идентитетот, туку рекла дека се вика Сиси и дека добила на лото. Музичарката позната по хитот „Chandelier“ подоцна беше разоткриена од своја обожавателка,

На сите во супермаркет им ги плаќаше сметките на каса – а тогаш дознаа и која е

На сите во супермаркет им ги плаќаше сметките на каса – а тогаш дознаа и која е

Share Tweet Share Share Email Comments Русокоса жена со косата врзана на темето и облечена во најобична облека, ги изненади муштериите во еден од супермаркетите на „Волмарт“ во Палм Спрингс на 27 ноември, Денот на благодарноста. Жената дојде во касата, се претстави како Сиси и изјави дека штотуку добила на лотарија. Пред да се свестат луѓето, таа почнала

Жена им ги плаќа сметките на каса, а дури подоцна откриле дека е позната пејачка

Жена им ги плаќа сметките на каса, а дури подоцна откриле дека е позната пејачка

Жената дојде во касата, се претстави како Сиси и изјави дека штотуку добила на лотарија. Пред да се свестат луѓето, таа почнала да ги плаќа нивните сметки за продукти, пренесува CBS News. Никој не знаел што се случува и од каде е таа жена, по што станаа уште позбунети кога едно девојче се приближи до неа и ја замоли да бидат фотографирани заедно. View

Се појави во маркет и им ги плати сметките на сите купувачи, никој не позна дека таа е голема ѕвезда

Се појави во маркет и им ги плати сметките на сите купувачи, никој не позна дека таа е голема ѕвезда

Се појави во маркет и им ги плати сметките на сите купувачи, никој не позна дека таа е голема ѕвезда (ФОТО) 43-годишната пејачка Сиа, која секогаш си го крие лицето зад перика, влезе во маркетот „Walmart“ и им ги плати сметките на сите купувачи. На почетокот, никој не ја препознал, бидејќи таа не го открила идентитетот, туку рекла дека се вика Сиси

ПОЗНАТА ПЕЈАЧКА ВЛЕЗЕ ВО МАРКЕТ И НА СИТЕ ИМ ГИ ПЛAТИ CMEТКИТЕ: На почетокот никој не ја пpeпознал

ПОЗНАТА ПЕЈАЧКА ВЛЕЗЕ ВО МАРКЕТ И НА СИТЕ ИМ ГИ ПЛAТИ CMEТКИТЕ: На почетокот никој не ја пpeпознал

43-годишната пејачка Сиа, која секогаш си го крие лицето зад перика, влезе во маркетот „Walmart“ и им ги плати сметките на сите купувачи. На почетокот, никој не ја препознал, бидејќи таа не го открила идентитетот, туку рекла дека се вика Сиси и дека добила на лото. Музичарката позната по хитот „Chandelier“ подоцна беше разоткриена од своја обожавателка,

Не ја препознаа: Пејачката Сиа без перика се појави ...

Не ја препознаа: Пејачката Сиа без перика се појави ...

Сиа ширеше добрина во Калифорнија непосредно пред Денот на благодарноста. 43-годишната пејачка, која секогаш си го крие лицето зад перика, влезе во маркетот „Walmart“ и им ги плати сметките на сите купувачи. На почетокот, никој не ја препознал, бидејќи таа не го открила идентитетот, туку рекла дека се вика Сиси и дека добила на лото. Музичарката позната

Сиа без перика низ супермаркет, им ги плати сметките на сите

Сиа без перика низ супермаркет, им ги плати сметките на сите

Мината недела, Сиа ги изненади купувачите во два супермаркети токму пред Денот на благодарноста и им ги плати продуктите. Пејачката се појави без препознатливата перика и без шминка, и според фановите, со задоволство им ги плаќала сметките на купувачите, се фотографирала со нив и ги прегрнувала. Интересно е што поголемиот дел од луѓето воопшто не сфатиле