притисни ентер »

Првата современа фабрика за отпад во земјава ќе се гради наредната година
Првата современа фабрика за отпад во земјава ќе се гради наредната година

Првата современа фабрика за отпад во земјава ќе се гради наредната година

Општините од Источниот и Североисточниот плански регион имаат шанса своите дворови да ги исчистат од ѓубре по европски терк. Современиот систем за управување со отпад или како што ја нарекуваат регионалната депонија кај светиниколското село Мечкуевци ќе почне да се гради во втората половина на 2021 година. Ангелина Јовановиќ од канцеларијата на Министерството

Првата современа фабрика за отпад во земјава ќе се гради наредната година

Првата современа фабрика за отпад во земјава ќе се гради наредната година

Општините од Источниот и Североисточниот плански регион имаат шанса своите дворови да ги исчистат од ѓубре по европски терк. Современиот систем за управување со отпад или како што ја нарекуваат регионалната депонија кај светиниколското село Мечкуевци ќе почне да се гради во втората половина на 2021 година. Ангелина Јовановиќ од канцеларијата на Министерството

Наредната година ќе се гради првата современа фабрика за отпад во земјава

Наредната година ќе се гради првата современа фабрика за отпад во земјава

Општините од Источниот и Североисточниот плански регион имаат шанса своите дворови да ги исчистат од ѓубре по европски терк. Современиот систем за управување со отпад или како што ја нарекуваат регионалната депонија кај светиниколското село Мечкуевци ќе почне да се гради во втората половина на 2021 година. Ангелина Јовановиќ од канцеларијата на Министерството

Првата современа фабрика за отпад во земјава ќе се гради наредната година

Првата современа фабрика за отпад во земјава ќе се гради наредната година

Штип, 30 јуни 2020 (МИА) – Општините од Источниот и Североисточниот плански регион имаат шанса своите дворови да ги исчистат од ѓубре по европски терк. Современиот систем за управување со отпад или како што ја нарекуваат регионалната депонија кај светиниколското село Мечкуевци ќе почне да се гради во втората половина на 2021 година. Ангелина Јовановиќ

Првата современа фабрика за отпад во земјава ќе се гради наредната година

Првата современа фабрика за отпад во земјава ќе се гради наредната година

Општините од Источниот и Североисточниот плански регион имаат шанса своите дворови да ги исчистат од ѓубре по европски терк. Современиот систем за управување со отпад или како што ја нарекуваат регионалната депонија кај светиниколското село Мечкуевци ќе почне да се гради во втората половина на 2021 година. Штип, 30 јуни 2020 (МИА) – Општините од Источниот

Првата современа фабрика за отпад во земјава ќе се гради наредната година

Првата современа фабрика за отпад во земјава ќе се гради наредната година

Штип, 30 јуни 2020 () – Општините од Источниот и Североисточниот плански регион имаат шанса своите дворови да ги исчистат од ѓубре по европски терк. Современиот систем за управување со отпад или како што ја нарекуваат регионалната депонија кај светиниколското село Мечкуевци ќе почне да се гради во втората половина на 2021 година. Ангелина Јовановиќ