притисни ентер »

Де Бур: Секако дека сме фаворити на ЕП
Де Бур: Секако дека сме фаворити на ЕП

Де Бур: Секако дека сме фаворити на ЕП

Селекторот на Холандија, Франк Де Бур, по победата над Австрија и во пресрет на дуелот со Македонија, не го крие задоволството од она што го покажаа неговите играчи во првите два натпревари. Холандија со победите над Украина (3:2) и Австрија (2:0), го обезбедија првото место во Ц-групата. „Секако дека сме фаворити на ова ЕУРО! Одлично за нас е што

Де Бур: Секако дека сме фаворити на ЕП

Де Бур: Секако дека сме фаворити на ЕП

Селекторот на Холандија, Франк Де Бур, по победата над Австрија и во пресрет на дуелот со Македонија, не го крие задоволството од она што го покажаа неговите играчи во првите два натпревари. Холандија со победите над Украина (3:2) и Австрија (2:0), го обезбедија првото место во Ц-групата. „Секако дека сме фаворити на ова ЕУРО! Одлично за нас е што

Де Бур: Секако дека сме фаворити на ЕП

Де Бур: Секако дека сме фаворити на ЕП

Селекторот на Холандија, Франк Де Бур, по победата над Австрија и во пресрет на дуелот со Македонија, не го крие задоволството од она што го покажаа неговите играчи во првите два натпревари. Холандија со победите над Украина (3:2) и Австрија (2:0), го обезбедија првото место во Ц-групата. „Секако дека сме фаворити на ова ЕУРО! Одлично за нас е што

Де Бур: Секако дека сме фаворити на ЕП

Де Бур: Секако дека сме фаворити на ЕП

Селекторот на Холандија, Франк Де Бур, по победата над Австрија и во пресрет на дуелот со Македонија, не го крие задоволството од она што го покажаа неговите играчи во првите два натпревари. Холандија со победите над Украина (3:2) и Австрија (2:0), го обезбедија првото место во Ц-групата. „Секако дека сме фаворити на ова ЕУРО! Одлично за нас е што

Де Бур: Секако дека сме фаворити на ЕП

Де Бур: Секако дека сме фаворити на ЕП

Селекторот на Холандија, Франк Де Бур, по победата над Австрија и во пресрет на дуелот со Македонија, не го крие задоволството од она што го покажаа неговите играчи во првите два натпревари. Холандија со победите над Украина (3:2) и Австрија (2:0), го обезбедија првото место во Ц-групата. „Секако дека сме фаворити на ова ЕУРО! Одлично за нас е што

Де Бур: Секако дека сме фаворити на ЕП

Де Бур: Секако дека сме фаворити на ЕП

Селекторот на Холандија, Франк Де Бур, по победата над Австрија и во пресрет на дуелот со Македонија, не го крие задоволството од она што го покажаа неговите играчи во првите два натпревари. Холандија со победите над Украина (3:2) и Австрија (2:0), го обезбедија првото место во Ц-групата. „Секако дека сме фаворити на ова ЕУРО! Одлично за нас е што

„Лалиљата“ удираат со чекан, но назад не штима...

„Лалиљата“ удираат со чекан, но назад не штима...

Дуелот кој би требало да го одлучи текот на натпреварувањето во Групата Ц. Австрија во воведот го совлада дебитантот на Европските првенства, Македонија, додека Холанѓаните беа подобри од Украина. Кој ќе слави во Амстердам најверојатно ќе оди во осминафиналето на мегдан со третопласираниот тим од групата Д, Е, или Ф, што јасно го отвора патот до четвртфиналето