притисни ентер »

Како безбедно да купувате на интернет со помош на вашиот нов шопинг асистент – мобилниот телефон?
Како безбедно да купувате на интернет со помош на вашиот нов шопинг асистент – мобилниот телефон?

Како безбедно да купувате на интернет со помош на вашиот нов шопинг асистент – мобилниот телефон?

Идејата мобилниот телефон да биде наш шопинг асистент, кој што ни помага да го одбереме посакуваниот производ, соодветната нијанса, модел, да ги видиме неговите рецензии, а притоа и да платиме, станува сè попримамлива. Се проценува дека до 2023 та година ќе бидат потрошени 6,5 милијарди долари на е-трговија, а 64 отсто од трговијата ќе се одвива со

Како безбедно да купувате на интернет со помош на вашиот нов шопинг асистент – мобилниот телефон?

Како безбедно да купувате на интернет со помош на вашиот нов шопинг асистент – мобилниот телефон?

Идејата мобилниот телефон да биде наш шопинг асистент, кој што ни помага да го одбереме посакуваниот производ, соодветната нијанса, модел, да ги видиме неговите рецензии, а притоа и да платиме, станува сè попримамлива. Се проценува дека до 2023 та година ќе бидат потрошени 6,5 милијарди долари на е-трговија, а 64 отсто од трговијата ќе се одвива со

Како безбедно да купувате на интернет со помош на вашиот нов шопинг асистент – мобилниот телефон?

Како безбедно да купувате на интернет со помош на вашиот нов шопинг асистент – мобилниот телефон?

Идејата мобилниот телефон да биде наш шопинг асистент, кој што ни помага да го одбереме посакуваниот производ, соодветната нијанса, модел, да ги видиме неговите рецензии, а притоа и да платиме, станува сè попримамлива. Се проценува дека до 2023та година ќе бидат потрошени 6,5 милијарди долари на е-трговија, а 64 отсто од трговијата ќе се одвива со

Како безбедно да купувате на интернет со помош на вашиот нов шопинг асистент – мобилниот телефон?

Како безбедно да купувате на интернет со помош на вашиот нов шопинг асистент – мобилниот телефон?

По преземање на сите мерки, ви преостанува да направите список со желби и да се впуштите во виртуелните продавници и шопингот со помош на мобилниот телефон, кој што ви е при рака во секој момент