притисни ентер »

Внуката на Лејди Ди љуби 32 години постар милионер
Внуката на Лејди Ди љуби 32 години постар милионер

Внуката на Лејди Ди љуби 32 години постар милионер

Кити Спенсер, внуката на принцезата Дијана, е во врска со 32 години постар милионер, пишуваат британските медиуми. Дваесет и осумгодишната Кити и контроверзниот тајкун Мајкл Луис се во врска од минатиот август, а првпат се фотографирани заедно во Њујорк минатиов викенд. Тие се видени во Њујорк и на почетокот на оваа пролет, како излегуваат заедно од

Внуката на Лејди Ди љуби 32 години постар милионер

Внуката на Лејди Ди љуби 32 години постар милионер

Кити Спенсер, внуката на принцезата Дијана, е во врска со 32 години постар милионер, пишуваат британските медиуми. Дваесет и осумгодишната Кити и контроверзниот тајкун Мајкл Луис се во врска од минатиот август, а првпат се фотографирани заедно во Њујорк минатиов викенд. Тие се видени во Њујорк и на почетокот на оваа пролет, како излегуваат заедно од

Внуката на Лејди Ди љуби 32 години постар милионер

Внуката на Лејди Ди љуби 32 години постар милионер

Кити Спенсер, внуката на принцезата Дијана, е во врска со 32 години постар милионер, пишуваат британските медиуми. Дваесет и осумгодишната Кити и контроверзниот тајкун Мајкл Луис се во врска од минатиот август, а првпат се фотографирани заедно во Њујорк минатиов викенд. Тие се видени во Њујорк и на почетокот на оваа пролет, како излегуваат заедно од

Внуката на Лејди Ди љуби 32 години постар милионер

Внуката на Лејди Ди љуби 32 години постар милионер

Кити Спенсер, внуката на принцезата Дијана, е во врска со 32 години постар милионер, пишуваат британските медиуми. 28-годишната Кити и контроверзниот тајкун Мајкл Луис се во врска од лани во август, а првпат се сликани заедно во Њујорк минатиов викенд. Тие се видени во Њујорк и на почетокот на оваа пролет, како излегуваат заедно од хотелот во кој Меган

Внуката на Лејди Ди љуби 32 години постар милионер

Внуката на Лејди Ди љуби 32 години постар милионер

Кити Спенсер, внуката на принцезата Дијана, е во врска со 32 години постар милионер, пишуваат британските медиуми. Дваесет и осумгодишната Кити и контроверзниот тајкун Мајкл Луис се во врска од минатиот август, а првпат се фотографирани заедно во Њујорк минатиов викенд. Тие се видени во Њујорк и на почетокот на оваа пролет, како излегуваат заедно од

Внуката на Лејди Ди љуби 32 години постар милионер

Внуката на Лејди Ди љуби 32 години постар милионер

Кити Спенсер, внуката на принцезата Дијана, е во врска со 32 години постар милионер, пишуваат британските медиуми. 28-годишната Кити и контроверзниот тајкун Мајкл Луис се во врска од лани во август, а првпат се сликани заедно во Њујорк минатиов викенд. Тие се видени во Њујорк и на почетокот на оваа пролет, како излегуваат заедно од хотелот во кој Меган

28-годишната внука на принцезата Дијана во врска со ...

28-годишната внука на принцезата Дијана во врска со ...

Кити Спенсер и Мајкл Луис повеќе не ја кријат својата романса. Откако со месеци кружеа шпекулации дека се во врска, тие беа фотографирани заедно во јавност. 28-годишната внука на принцезата Дијана го прегрнуваше 60-годишниот милионер за време на прошетка во Менхетен. Кити носеше панталони со риги од Missoni и розова ролка. Пред неколку дена, тие беа

НЕ ЈА КРИJAТ ПОВЕЌЕ СВОЈАТА POМАНСА: Внуката на принцезата Дијана, е во врска со 60-годишен милионep!

НЕ ЈА КРИJAТ ПОВЕЌЕ СВОЈАТА POМАНСА: Внуката на принцезата Дијана, е во врска со 60-годишен милионep!

Кити Спенсер и Мајкл Луис повеќе нe ја криjaт својата poманса. Откако со месеци кружеа шпekулации дека се во врска, тие беа фотографирани заедно во јавност. 28-годишната внука на принцезата Дијана го пpeгрнуваше 60-годишниот милионер за време на прошетка во Менхетен. Пред неколку дена, тие беа фотографирани додека излегуваа од хотелот „The Mark“. Се

Внуката на принцезата Дијана во врска со 60-годишен милионер

Внуката на принцезата Дијана во врска со 60-годишен милионер

Кити Спенсер и Мајкл Луис повеќе не ја кријат својата романса. Откако со месеци кружеа шпекулации дека се во врска, тие беа фотографирани заедно во јавност. 28-годишната внука на принцезата Дијана го прегрнуваше 60-годишниот милионер за време на прошетка во Менхетен. Пред неколку дена, тие беа фотографирани додека излегуваа од хотелот „The Mark“. Се