притисни ентер »

Барајќи ја ГРОБНИЦАТА НА КЛЕОПАТРА, пронајдоа древен тунел: „ТОА Е ГЕОМЕТРИСКО ЧУДО“
Барајќи ја ГРОБНИЦАТА НА КЛЕОПАТРА, пронајдоа древен тунел: „ТОА Е ГЕОМЕТРИСКО ЧУДО“

Барајќи ја ГРОБНИЦАТА НА КЛЕОПАТРА, пронајдоа древен тунел: „ТОА Е ГЕОМЕТРИСКО ЧУДО“

АРХЕОЛОЗИТЕ открија огромен, спектакуларен тунел под храм во античките урнатини на градот Тапосирис Магна на египетскиот брег, кој експертите го нарекоа „геометриско чудо“. Археологот Кетлин Мартинез од Универзитетот во Санто Доминго во Доминиканската Република и нејзините колеги 13 метри под земја пронашле тунел висок 2 метри. Неговиот дизајн, според

Барајќи ја ГРОБНИЦАТА НА КЛЕОПАТРА, пронајдоа древен тунел: „ТОА Е ГЕОМЕТРИСКО ЧУДО“

Барајќи ја ГРОБНИЦАТА НА КЛЕОПАТРА, пронајдоа древен тунел: „ТОА Е ГЕОМЕТРИСКО ЧУДО“

АРХЕОЛОЗИТЕ открија огромен, спектакуларен тунел под храм во античките урнатини на градот Тапосирис Магна на египетскиот брег, кој експертите го нарекоа „геометриско чудо“. Археологот Кетлин Мартинез од Универзитетот во Санто Доминго во Доминиканската Република и нејзините колеги 13 метри под земја пронашле тунел висок 2 метри. Неговиот дизајн, според

Откриен тунел во Египет кој може да води до гробницата на Клеопатра

Откриен тунел во Египет кој може да води до гробницата на Клеопатра

Археолозите пронајдоа огромен тунел под храм кој датира од древниот Египет и сега веруваат дека тоа би можело да биде премин до гробницата каде што била погребана Клеопатра. Министерството за… Текстот Откриен тунел во Египет кој може да води до гробницата на Клеопатра е превземен од USB.mk . The post Откриен тунел во Египет кој може да води до гробницата

Откриен тунел во Египет кој може да води до гробницата на Клеопатра

Откриен тунел во Египет кој може да води до гробницата на Клеопатра

Археолозите пронајдоа огромен тунел под храм кој датира од древниот Египет и сега веруваат дека тоа би можело да биде премин до гробницата каде што била погребана Клеопатра. Министерството за туризам и антиквитети на Фејсбук објави дека тунелот е долг 1.300 метри и се наоѓа на длабочина од 13 метри под градот Тапосирис Магна, недалеку од Александрија,

Откриен тунел во Египет кој може да води до гробницата на Клеопатра

Откриен тунел во Египет кој може да води до гробницата на Клеопатра

Археолозите пронајдоа огромен тунел под храм кој датира од древниот Египет и сега веруваат дека тоа би можело да биде премин до гробницата каде што била погребана Клеопатра. Добивај вести на вибер Министерството за туризам и антиквитети на Фејсбук објави дека тунелот е долг 1.300 метри и се наоѓа на длабочина од 13 метри под градот Тапосирис Магна,