притисни ентер »

Група обвинета за опасно возење откако беше објавена GoPro видео снимка
Група обвинета за опасно возење откако беше објавена GoPro видео снимка

Група обвинета за опасно возење откако беше објавена GoPro видео снимка

Група на возачи од Шпанија кои се движеа со 200 км/ч , за само четири минути направија 2 кривични дела и 39 прекршоци. Група на возачи од Шпанија кои се движеа со 200 км/ч , за само четири минути направија 2 кривични дела и 39 прекршоци. Сите сме го правеле тоа. Убаво време, чист пат пред нас и веднаш се чувствува адреналинот. Овие услови на патот