притисни ентер »

Зеленски воведе санкции против сирискиот претседател Асад
Зеленски воведе санкции против сирискиот претседател Асад

Зеленски воведе санкции против сирискиот претседател Асад

Украинскиот претседател Володимир Зеленски воведе санкции против сирискиот претседател Башар Асад, стои во декретот објавен денеска на веб-страницата на украинскиот претседателски кабинет. Во документот се наведува дека Асад подлежи на замрзнување на имотот и голем број други мерки. Рестриктивни мерки се изречени за уште 300 физички и 141 правно лице

Зеленски воведе санкции против сирискиот претседател Башар Асад

Зеленски воведе санкции против сирискиот претседател Башар Асад

Во документот се наведува дека Асад подлежи на замрзнување на имотот и голем број други мерки. Рестриктивни мерки се изречени за уште 300 физички и 141 правно лице. Повеќето од оние на списокот со санкции се руски државјани, но во него има и голем број ирански државјани. Рестрикциите влијаат на руските компании за истражување и производство, бродоградба

Зеленски воведе санкции против сирискиот претседател Башар Асад

Зеленски воведе санкции против сирискиот претседател Башар Асад

Во документот се наведува дека Асад подлежи на замрзнување на имотот и голем број други мерки. Рестриктивни мерки се изречени за уште 300 физички и 141 правно лице. Повеќето од оние на списокот со санкции се руски државјани, но во него има и голем број ирански државјани. Рестрикциите влијаат на руските компании за истражување и производство, бродоградба

Зеленски воведе санкции против сирискиот претседател Башар Асад

Зеленски воведе санкции против сирискиот претседател Башар Асад

Во документот се наведува дека Асад подлежи на замрзнување на имотот и голем број други мерки. Рестриктивни мерки се изречени за уште 300 физички и 141 правно лице. Повеќето од оние на списокот со санкции се руски државјани, но во него има и голем број ирански државјани. Рестрикциите влијаат на руските компании за истражување и производство, бродоградба

Зеленски воведе санкции против сирискиот претседател Башар Асад

Зеленски воведе санкции против сирискиот претседател Башар Асад

Рестриктивни мерки се изречени за уште 300 физички и 141 правно лице. Повеќето од оние на списокот со санкции се руски државјани, но во него има и голем број ирански државјани Украинскиот претседател Володимир Зеленски воведе санкции против сирискиот претседател Башар Асад, стои во декретот објавен денеска на веб-страницата на украинскиот претседателски

Зеленски воведе санкции против сирискиот претседател Асад

Зеленски воведе санкции против сирискиот претседател Асад

Фото: инстаграм Претседателот на Украина Володимир Зеленски денеска воведе санкции против сирискиот претседател Башар Ал Асад, пренесува РИА Новости. Според текстот на указот објавен денеска на веб-страницата на украинскиот претседател, санкциите се воведени за период од 10 години и предвидуваат блокирање на имотот, забрана за повлекување капитал од

Зеленски воведе санкции против сирискиот претседател Асад

Зеленски воведе санкции против сирискиот претседател Асад

Фото: Зеленски/инстаграм Претседателот на Украина Володимир Зеленски денеска воведе санкции против сирискиот претседател Башар Ал Асад, пренесува РИА Новости. Според текстот на указот објавен денеска на веб-страницата на украинскиот претседател, санкциите се воведени за период од 10 години и предвидуваат блокирање на имотот, забрана за повлекување

Зеленски воведе санкции против сирискиот претседател Асад

Зеленски воведе санкции против сирискиот претседател Асад

Претседателот на Украина Володимир Зеленски денеска воведе лични санкции против сирискиот претседател Башар Ал Асад, пренесува РИА Новости. Според текстот на указот објавен денеска на веб-страницата на украинскиот претседател, санкциите се воведени за период од 10 години и предвидуваат блокирање на имотот, забрана за повлекување капитал од Украина,

Зеленски воведе санкции против сирискиот претседател Башар Асад

Зеленски воведе санкции против сирискиот претседател Башар Асад

Во документот се наведува дека Асад подлежи на замрзнување на имотот и голем број други мерки. Рестриктивни мерки се изречени за уште 300 физички и 141 правно лице. Повеќето од оние на списокот со санкции се руски државјани, но во него има и голем број ирански државјани. Рестрикциите влијаат на руските компании за истражување и производство, бродоградба