притисни ентер »

Грковска-Кежмах: Судиите мора да ја чуваат својата независност, не смее да има солидарност за оние кои се корумпирани

Грковска-Кежмах: Судиите мора да ја чуваат својата независност, не смее да има солидарност за оние кои се корумпирани

Заменичката на претседателот на Владата задолжена за политики за добро владеење, Славица Грковска, во Љубљана, Република Словенија, имаше работен состанок со потпретседателката на словенечкиот Судски Совет, Уршка Кежмах, со која размени мислење за механизмите за унапредување на независноста и интегритетот на Судскиот совет. Вицепремиерката Грковска

Грковска-Кежмах: Судиите мора да ја чуваат својата независност, не смее да има солидарност за оние кои се корумпирани

Грковска-Кежмах: Судиите мора да ја чуваат својата независност, не смее да има солидарност за оние кои се корумпирани

Заменичката на претседателот на Владата задолжена за политики за добро владеење, Славица Грковска, во Љубљана, Република Словенија, имаше работен состанок со потпретседателката на словенечкиот Судски Совет, Уршка Кежмах, со која размени мислење за механизмите за унапредување на независноста и интегритетот на Судскиот совет. Вицепремиерката Грковска

Грковска-Кежмах: Судиите мора да ја чуваат својата независност

Грковска-Кежмах: Судиите мора да ја чуваат својата независност

Заменичката на претседателот на Владата задолжена за политики за добро владеење, Славица Грковска, денеска во Љубљана, Република Словенија, имаше работен состанок со потпретседателката на словенечкиот Судски Совет, Уршка Кежмах, со која размени мислење за механизмите за унапредување на независноста и интегритетот на Судскиот совет. Вицепремиерката

Грковска-Кежмах: Судиите мора да ја чуваат својата независност, не смее да има солидарност за оние кои го рушат имиџот на професијата или се корумпирани

Грковска-Кежмах: Судиите мора да ја чуваат својата независност, не смее да има солидарност за оние кои го рушат имиџот на професијата или се корумпирани

Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Menu Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Search Search Close this search box. Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Menu Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин

Грковска – Кежмах: Судиите мора да ја чуваат својата независност, не смее да има солидарност за оние што се корумпирани

Грковска – Кежмах: Судиите мора да ја чуваат својата независност, не смее да има солидарност за оние што се корумпирани

Заменичката на претседателот на Владата задолжена за политики за добро владеење, Славица Грковска, во Љубљана, Република Словенија, имаше работен состанок со потпретседателката на словенечкиот Судски совет, Уршка Кежмах, со која размени мислење за механизмите за унапредување на независноста и интегритетот на Судскиот совет. Вицепремиерката Грковска

Средба Грковска-Кежмах

Средба Грковска-Кежмах

Заменичката на претседателот на Владата задолжена за политики за добро владеење, Славица Грковска, денеска во Љубљана, Република Словенија, имаше работен состанок со потпретседателката на словенечкиот Судски Совет, Уршка Кежмах, со која размени мислење за механизмите за унапредување на независноста и интегритетот на Судскиот совет. Вицепремиерката

Грковска-Кежмах: Судиите мора да ја чуваат својата независност, не смее да има солидарност за оние кои се корумпирани

Грковска-Кежмах: Судиите мора да ја чуваат својата независност, не смее да има солидарност за оние кои се корумпирани

Заменичката на претседателот на Владата задолжена за политики за добро владеење, Славица Грковска, во Љубљана, Република Словенија, имаше работен состанок со потпретседателката на словенечкиот Судски Совет, Уршка Кежмах, со која размени мислење за механизмите за унапредување на независноста и интегритетот на Судскиот совет. Вицепремиерката Грковска