притисни ентер »

„Аман жено, чекаш ред и правиш гужва за промет од 100 денари, ајде тргни се!“
„Аман жено, чекаш ред и правиш гужва за промет од 100 денари, ајде тргни се!“

„Аман жено, чекаш ред и правиш гужва за промет од 100 денари, ајде тргни се!“

Сабота, редица во месарницата. Додека трпеливо чекаме да нè услужат, еден господин веќе ја прави својата нарачка, толку гласно што се слуша и низ стаклото, дури до улицата. Повеќе од очигледно е дека сака да ни даде до знаење дека има истенчен вкус, толку истенчен како скапата пршута исечена како „ливче хартија“ според неговите побарувања. Па месо

„Аман жено, чекаш ред и правиш гужва за промет од 100 денари, ајде тргни се!“

„Аман жено, чекаш ред и правиш гужва за промет од 100 денари, ајде тргни се!“

Сабота, редица во месарницата. Додека трпеливо чекаме да нè услужат, еден господин веќе ја прави својата нарачка, толку гласно што се слуша и низ стаклото, дури до улицата. Повеќе од очигледно е дека сака да ни даде до знаење дека има истенчен вкус, толку истенчен како скапата пршута исечена како „ливче хартија“ според неговите побарувања. Па месо