притисни ентер »

Нови фотографии од новиот кросовер на Geely
Нови фотографии од новиот кросовер на Geely

Нови фотографии од новиот кросовер на Geely

Најголемиот кинески производител Geely порано годинава потврди дека премиерата на моделот KX11 ќе се одржи во април, во рамките на саемот за автомобили во Шангај. Сега, во пресрет на премиерата, на интернет се појавија нови фотографии од серискиот модел. Од овие фотографии може да се утврди дека овој модел е инспириран од дизајнерскиот јазик применет

Geely го покажа новиот кросовер со Volvo технологија

Geely го покажа новиот кросовер со Volvo технологија

Кинеската компанија Geely по серијата тизери објавени минатата година, ги откри првите официјални фотографии за својот нов кросовер под кодно име KX11 Geely пред десетина години стана сопственик на шведската марка Volvo, a десетина години подоцна кинеската компанија започна да ги користи на најдобар можен начин сите знаења и технологии добиени со таа

Еве зошто Кинезите го купија Volvo

Еве зошто Кинезите го купија Volvo

Кинески Geely, кој стана сопственик на познатиот шведски бренд пред десет години, претстави нов џип кој ја дели технологијата со автомобилите Volvo. Дека Geely „на големо“ ги собира плодовите од својата аквизиција во 2010 година најдобро покажува најавата за премиерата на новиот теренец на овој кинески производител. Моделот под шифра KX11 би требало

Еве зошто Кинезите купија го купија Volvo

Еве зошто Кинезите купија го купија Volvo

Кинески Geely, кој стана сопственик на познатиот шведски бренд пред десет години, претстави нов џип кој ја дели технологијата со автомобилите Volvo. Дека Geely „на големо“ ги собира плодовите од својата аквизиција во 2010 година најдобро покажува најавата за премиерата на новиот теренец на овој кинески производител. Моделот под шифра KX11 би требало