притисни ентер »

Хејворд ја прифати понудата на Шарлот од 120.000.000 долари
Хејворд ја прифати понудата на Шарлот од 120.000.000 долари

Хејворд ја прифати понудата на Шарлот од 120.000.000 долари

Гордон Хејворд реши кариерата да ја продолжи во Шарлот Хорнетс, чии сосптвеник е Мајкл Џордан. Хејворд ја искористи опцијата да стане слободен играч и замина од Бостон Селтикс. Се поврзуваше со Атланта Хукс, Индијана Пејсерс и Њујорк Никс, но само тимот на Џордан ги исполни неговите барања. Хејворд со Шарлот ќе потпише четири годишен договор и ќе заработи

Хејворд ја прифати понудата на Шарлот од 120.000.000 долари

Хејворд ја прифати понудата на Шарлот од 120.000.000 долари

Гордон Хејворд реши кариерата да ја продолжи во Шарлот Хорнетс, чии сосптвеник е Мајкл Џордан. Хејворд ја искористи опцијата да стане слободен играч и замина од Бостон Селтикс. Се поврзуваше со Атланта Хукс, Индијана Пејсерс и Њујорк Никс, но само тимот на Џордан ги исполни неговите барања. Хејворд со Шарлот ќе потпише четири годишен договор и ќе заработи

Хејворд ја прифати понудата на Шарлот од 120.000.000 долари

Хејворд ја прифати понудата на Шарлот од 120.000.000 долари

Гордон Хејворд реши кариерата да ја продолжи во Шарлот Хорнетс, чии сосптвеник е Мајкл Џордан. Хејворд ја искористи опцијата да стане слободен играч и замина од Бостон Селтикс. Се поврзуваше со Атланта Хукс, Индијана Пејсерс и Њујорк Никс, но само тимот на Џордан ги исполни неговите барања. Хејворд со Шарлот ќе потпише четири годишен договор и ќе заработи

Џордан ангажираше засилување од 120 милиони долари!

Џордан ангажираше засилување од 120 милиони долари!

Гордон Хејворд (30) е нов играч на Хорнетси, овој одличен шутер потпиша договор со клубот чиј сопственик е легендарниот поранешен НБА играч Мајкл Џордан. Станува збор за соработка вредна 120 милиони долари и истата ќе трае четири години. Поранешниот член на Јута Џез го напушти Бостон така што одби да ја активира последната година, односно самоиницијативно

Хејворд ја прифати понудата на Шарлот од 120.000.000 долари

Хејворд ја прифати понудата на Шарлот од 120.000.000 долари

Гордон Хејворд реши кариерата да ја продолжи во Шарлот Хорнетс, чии сосптвеник е Мајкл Џордан. Хејворд ја искористи опцијата да стане слободен играч и замина од Бостон Селтикс. Се поврзуваше со Атланта Хукс, Индијана Пејсерс и Њујорк Никс, но само тимот на Џордан ги исполни неговите барања. Хејворд со Шарлот ќе потпише четири годишен договор и ќе заработи

Хејворд ја прифати понудата на Шарлот од 120.000.000 долари

Хејворд ја прифати понудата на Шарлот од 120.000.000 долари

Гордон Хејворд реши кариерата да ја продолжи во Шарлот Хорнетс, чии сосптвеник е Мајкл Џордан. Хејворд ја искористи опцијата да стане слободен играч и замина од Бостон Селтикс. Се поврзуваше со Атланта Хукс, Индијана Пејсерс и Њујорк Никс, но само тимот на Џордан ги исполни неговите барања. Хејворд со Шарлот ќе потпише четири годишен договор и ќе заработи

Шарлот го привлече Хејворд со 120 милиони долари, ВанВлит испиша историја со новиот договор

Шарлот го привлече Хејворд со 120 милиони долари, ВанВлит испиша историја со новиот договор

Екипите во НБА лигата почнаа да влечат потези со цел што подобро да влезат во новата сезона која започнува за еден месец, па така меѓу најновите информации кои доаѓаат од САД се поврзани со „солени“ договори за Гордон Хејворд и Фред ВанВлит. Хејворд ја заврши приказната со Бостон Селтикс и ја прифати понудата од Шарлот Хорнетс вредна 120 милиони долари