притисни ентер »

Екипата на 1ТВ на Вевчанскиот карневал
Екипата на 1ТВ на Вевчанскиот карневал

Екипата на 1ТВ на Вевчанскиот карневал

Најголемиот фестивал на сатирата почнува денеска. Вевчанци под маски ќе се исмеваат со политичко социјалните состојби во земјава. Екипата на 1ТВ ни ги долови највпечатливите моменти од надалеку познатиот Вевчански карневал. 

Екипата на 1ТВ на Вевчанскиот карневал

Екипата на 1ТВ на Вевчанскиот карневал

Најголемиот фестивал на сатирата почнува денеска. Вевчанци под маски ќе се исмеваат со политичко социјалните состојби во земјава. Екипата на 1ТВ ни ги долови највпечатливите моменти од надалеку познатиот Вевчански карневал.  За повеќе инфо на овој линк: https://1tv.mk/category/kultura/

Скопје под снег, Вевчани под маски – разговор со градоначалниците во Централниот дневник на 1ТВ

Скопје под снег, Вевчани под маски – разговор со градоначалниците во Централниот дневник на 1ТВ

Централниот дневник на 1ТВ го започнавме со линковско вклучување на Игор Стефановски чиј соговорник беше градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, кој ја опиша состојбата на скопските улици по дневните обини врнежи од снег. -И во текот на вчерашниот и денешниот ден граѓаните се сведоци дека примарниот сообраќај во главните улици се одвива беспрекорно,

Скопје под снег, Вевчани под маски – разговор со градоначалниците во Централниот дневник на 1ТВ

Скопје под снег, Вевчани под маски – разговор со градоначалниците во Централниот дневник на 1ТВ

Централниот дневник на 1ТВ го започнавме со линковско вклучување на Игор Стефановски чиј соговорник беше градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, кој ја опиша состојбата на скопските улици по дневните обини врнежи од снег. -И во текот на вчерашниот и денешниот ден граѓаните се сведоци дека примарниот сообраќај во главните улици се одвива беспрекорно,

Скопје под снег, Вевчани под маски – разговор со градоначалниците во Централниот дневник на 1ТВ

Скопје под снег, Вевчани под маски – разговор со градоначалниците во Централниот дневник на 1ТВ

Централниот дневник на 1ТВ го започнавме со линковско вклучување на Игор Стефановски чиј соговорник беше градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, кој ја опиша состојбата на скопските улици по дневните обини врнежи од снег. -И во текот на вчерашниот и денешниот ден граѓаните се сведоци дека примарниот сообраќај во главните улици се одвива беспрекорно,