притисни ентер »

Apple за оваа година планира нови LCD телефони
Apple за оваа година планира нови LCD телефони

Apple за оваа година планира нови LCD телефони

„Apple“ планира да претстави три нови модели „iPhone“ оваа есен, вклучувајќи наследник на проблематичниот „XR“, најевтиниот нејзин уред од 2018-та година со „LCD“ дисплеј, што не успеа да ги исполни прогнозите на „Apple“ за продажба. Планот на компанијата е да пушти неколку нови функции на камерата, вклучувајќи тројна задна камера за моделот од највисоката

Apple ќе претстави три нови модели на iPhone во 2019 година

Apple ќе претстави три нови модели на iPhone во 2019 година

Според информациите кои ги објавија американските медиуми, оваа година ќе видиме три нови модели на iPhone, од кои едниот ќе има систем од три камери на задниот дел.. The Wall Street Journal тврди дека Apple ќе претстави наследник на iPhone XR со LCD дисплеј, заедно со уште два нови уреди. Најголемиот од трите нови модели, кој веројатно ќе биде и најскап,

Apple: Нови детали за 2019 iPhone смартфоните!

Apple: Нови детали за 2019 iPhone смартфоните!

Оваа година, Apple ќе претстави три нови смартфони кои ќе бидат следбеници на минатогодишните iPhone XS Max, XS и XR. По фотографии од нивниот дизајн. денес се запознавме и со дел од нивните спецификации:. Кај новите модели, Apple целосно ќе се ослбоди од LCD панелот, заменувајќи го за OLED. OLED екраните обично имаат повисок контраст и поживи бои

Apple ќе претстави три нови iPhone модели во 2019 година

Apple ќе претстави три нови iPhone модели во 2019 година

Според информациите кои ги објавија американските медиуми, оваа година ќе бидат објавени три нови модели на iPhone, од кои едниот ќе има систем од три камери на задната страна. The Wall Street Journal тврди дека Apple ќе претстави наследник на iPhone XR со LCD дисплеј, заедно со уште два нови уреди. Најголемиот од трите нови модели, кој веројатно ќе

Apple ќе претстави три нови iPhone модели во 2019 година

Apple ќе претстави три нови iPhone модели во 2019 година

Според информациите кои ги објавија американските медиуми, оваа година ќе бидат објавени три нови модели на iPhone, од кои едниот ќе има систем од три камери на задната страна. The Wall Street Journal тврди дека Apple ќе претстави наследник на iPhone XR со LCD дисплеј, заедно со уште два нови уреди. Најголемиот од трите нови модели, кој веројатно ќе

Apple ќе претстави три нови iPhone модели во 2019 година

Apple ќе претстави три нови iPhone модели во 2019 година

Според информациите кои ги објавија американските медиуми, оваа година ќе бидат објавени три нови модели на iPhone, од кои едниот ќе има систем од три камери на задната страна. The Wall Street Journal тврди дека Apple ќе претстави наследник на iPhone XR со LCD дисплеј, заедно со уште два нови уреди. Најголемиот од трите нови модели, кој веројатно ќе

Apple ќе претстави три нови модели на iPhone во 2019 година

Apple ќе претстави три нови модели на iPhone во 2019 година

Според информациите кои ги објавија американските медиуми, оваа година ќе видиме три нови модели на iPhone, од кои едниот ќе има систем од три камери на задниот дел. The Wall Street Journal тврди дека Apple ќе претстави наследник на iPhone XR со LCD дисплеј, заедно со уште два нови уреди. Најголемиот од трите нови модели, кој веројатно ќе биде и најскап,

Apple ќе претстави три нови модели на iPhone во 2019 година

Apple ќе претстави три нови модели на iPhone во 2019 година

Според информациите кои ги објавија американските медиуми, оваа година ќе видиме три нови модели на iPhone, од кои едниот ќе има систем од три камери на задниот дел. The Wall Street Journal тврди дека Apple ќе претстави наследник на iPhone XR со LCD дисплеј, заедно со уште два нови уреди. Најголемиот од трите нови модели, кој веројатно ќе биде и најскап,

Ова се моментално топ 7 најдобри мобилни телефони во светот

Ова се моментално топ 7 најдобри мобилни телефони во светот

Почетокот на годината е идеално време за осврт на најдобрите мобилни телефони. Во овој период се избработуваат листите со сите најдобри производи за минатата година, а веќе подолго време на пазарот на паметни телефони ситуацијата е многу интересна. Големите компании се борат за превласт, а купувачите најчесто бираат мобилни телефони со најдобар сооднос