притисни ентер »

Кит Го засега со девет нови имиња, следуваат пријателски со Борец, Беласица…
Кит Го засега со девет нови имиња, следуваат пријателски со Борец, Беласица…

Кит Го засега со девет нови имиња, следуваат пријателски со Борец, Беласица…

Пре десет дена второлигашот од Пехчево ги стартуваше летните подготовки. Првата фаза успешно е одработена, тоа го вели и самиот тренер Емил Грнев. Од ланскиот состав од Кит Го си заминаа неколкумина, но затоа екипата се засили со девет нови имиња. А тоа се Бошко Ступиќ, Дарко Алексовски,Марјан Ташков, Трајче Ефремов, Марио Сандевски, Марио Крстов,

Кит Го засега со девет нови имиња, следуваат пријателски со Борец, Беласица…

Кит Го засега со девет нови имиња, следуваат пријателски со Борец, Беласица…

Пре десет дена второлигашот од Пехчево ги стартуваше летните подготовки. Првата фаза успешно е одработена, тоа го вели и самиот тренер Емил Грнев. Од ланскиот состав од Кит Го си заминаа неколкумина, но затоа екипата се засили со девет нови имиња. А тоа се Бошко Ступиќ, Дарко Алексовски,Марјан Ташков, Трајче Ефремов, Марио Сандевски, Марио Крстов,