притисни ентер »

Во Кичево три новозаразени и седум оздравени, едно лице ја загуби битката со коронавирусот

Во Кичево три новозаразени и седум оздравени, едно лице ја загуби битката со коронавирусот

Во Кичево денеска има три нови лица заразени со Ковид-19 и седум лица кои се оздравени, а едно лице почина. Според податоците од Министерството за здраство во Кичево, вкупниот број на заразени со Ковид-19 достигна 160, од кои 97 се активни, 55 се излекувани и осум лица се починати. -Денеска кај нас се забележани три новозаболени лица , од кои сите

Во Кичево три новозаразени и седум оздравени, едно лице ја загуби битката со коронавирусот

Во Кичево три новозаразени и седум оздравени, едно лице ја загуби битката со коронавирусот

Во Кичево денеска има три нови лица заразени со Ковид-19 и седум лица кои се оздравени, а едно лице почина. Според податоците од Министерството за здраство во Кичево, вкупниот број на заразени со Ковид-19 достигна 160, од кои 97 се активни, 55 се излекувани и осум лица се починати. -Денеска кај нас се забележани три новозаболени лица , од кои сите

Во Кичево три новозаразени и седум оздравени, едно лице ја загуби битката со коронавирусот

Во Кичево три новозаразени и седум оздравени, едно лице ја загуби битката со коронавирусот

Во Кичево денеска има три нови лица заразени со Ковид-19 и седум лица кои се оздравени, а едно лице почина. Според податоците од Министерството за здраство во Кичево, вкупниот број на заразени со Ковид-19 достигна 160, од кои 97 се активни, 55 се излекувани и осум лица се починати. -Денеска кај нас се забележани три новозаболени лица , од кои сите

Во Кичево три новозаразени и седум оздравени, едно лице ја загуби битката со коронавирусот

Во Кичево три новозаразени и седум оздравени, едно лице ја загуби битката со коронавирусот

Во Кичево денеска има три нови лица заразени со Ковид-19 и седум лица кои се оздравени, а едно лице почина. Според податоците од Министерството за здраство во Кичево, вкупниот број на заразени со Ковид-19 достигна 160, од кои 97 се активни, 55 се излекувани и осум лица се починати. -Денеска кај нас се забележани три новозаболени лица , од кои сите

Во Кичево три новозаразени и седум оздравени, едно лице ја загуби битката со коронавирусот

Во Кичево три новозаразени и седум оздравени, едно лице ја загуби битката со коронавирусот

Во Кичево денеска има три нови лица заразени со Ковид-19 и седум лица кои се оздравени, а едно лице почина. Според податоците од Министерството за здраство во Кичево, вкупниот број на заразени со Ковид-19 достигна 160, од кои 97 се активни, 55 се излекувани и осум лица се починати. -Денеска кај нас се забележани три новозаболени лица , од кои сите

Во Кичево трoјца новозаразени и седум оздравени, едно лице ја загуби битката со коронавирусот

Во Кичево трoјца новозаразени и седум оздравени, едно лице ја загуби битката со коронавирусот

Во Кичево денеска има три нови лица заразени со Ковид-19 и седум лица кои се оздравени, а едно лице почина. Според податоците од Министерството за здраство во Кичево, вкупниот број на заразени со Ковид-19 достигна 160, од кои 97 се активни, 55 се излекувани и осум лица се починати. -Денеска кај нас се забележани три новозаболени лица , од кои сите

Во Кичево три новозаразени и седум оздравени, едно лице ја загуби битката со коронавирусот

Во Кичево три новозаразени и седум оздравени, едно лице ја загуби битката со коронавирусот

Во Кичево денеска има три нови лица заразени со Ковид-19 и седум лица кои се оздравени, а едно лице почина. Според податоците од Министерството за здраство во Кичево, вкупниот број на заразени со Ковид-19 достигна 160, од кои 97 се активни, 55 се излекувани и осум лица се починати. -Денеска кај нас се забележани три новозаболени лица , од кои сите

Во Кичево 3 новозаразени и 7 оздравени, едно лице ја загуби битката со коронавирусот

Во Кичево 3 новозаразени и 7 оздравени, едно лице ја загуби битката со коронавирусот

Во Кичево 3 новозаразени и 7 оздравени, едно лице ја загуби битката со коронавирусот Во Кичево денеска има три нови лица заразени со Ковид-19 и седум лица кои се оздравени, а едно лице почина. Според податоците од Министерството за здраство во Кичево, вкупниот број на заразени со Ковид-19 достигна 160, од кои 97 се активни, 55 се излекувани и осум

Во Кичево три новозаразени и седум оздравени, едно лице ја загуби битката со коронавирусот

Во Кичево три новозаразени и седум оздравени, едно лице ја загуби битката со коронавирусот

Во Кичево денеска има три нови лица заразени со Ковид-19 и седум лица кои се оздравени, а едно лице почина. Според податоците од Министерството за здраство во Кичево, вкупниот број на заразени со Ковид-19 достигна 160, од кои 97 се активни, 55 се излекувани и осум лица се починати. Кичево, 1 август 2020 (МИА) – Во Кичево денеска има три нови лица