притисни ентер »

Американски воен брод потона во Атлантскиот океан
Американски воен брод потона во Атлантскиот океан

Американски воен брод потона во Атлантскиот океан

Јужната команда на поморските сили на САД потврди дека воениот брод „Фридом УСС Детроит“ потонал во западниот дел на Атлантикот. Бродот потонал при распоредувањето во подрачјето на одговорност на Јужната команда на поморските сили на САД. Пловилото сега претставува опасност за пловидба во тој дел на океанот. Се претпоставува дека на бродот претходно

Американски воен брод потона во Атлантскиот океан

Американски воен брод потона во Атлантскиот океан

Јужната команда на поморските сили на САД потврди дека воениот брод „Фридом УСС Детроит“ потонал во западниот дел на Атлантикот. Бродот потонал при распоредувањето во подрачјето на одговорност на Јужната команда на поморските сили на САД. Пловилото сега претставува опасност за пловидба во тој дел на океанот. Се претпоставува дека на бродот претходно

Американски воен брод потона во Атлантикот.

Американски воен брод потона во Атлантикот.

Јужната команда на поморските сили на САД потврди дека воениот брод „Фридом УСС Детроит“ потонал во западниот дел на Атлантикот. Бродот потонал при распоредувањето во подрачјето на одговорност на Јужната команда на поморските сили на САД. Пловилото сега претставува опасност за пловидба во тој дел на океанот. Се претпоставува дека на бродот претходно

Американски воен брод потона во Атлантскиот океан

Американски воен брод потона во Атлантскиот океан

Јужната команда на поморските сили на САД потврди дека воениот брод „Фридом УСС Детроит“ потонал во западниот дел на Атлантикот. Бродот потонал при распоредувањето во подрачјето на одговорност на Јужната команда на поморските сили на САД. Пловилото сега претставува опасност за пловидба во тој дел на океанот. Се претпоставува дека на бродот претходно

Американски воен брод потона во Атлантскиот океан

Американски воен брод потона во Атлантскиот океан

Јужната команда на поморските сили на САД потврди дека воениот брод „Фридом УСС Детроит“ потонал во западниот дел на Атлантикот. Бродот потонал при распоредувањето во подрачјето на одговорност на Јужната команда на поморските сили на САД. Пловилото сега претставува опасност за пловидба во тој дел на океанот. Се претпоставува дека на бродот претходно

Американски воен брод потона во Атлантскиот океан

Американски воен брод потона во Атлантскиот океан

Јужната команда на поморските сили на САД потврди дека воениот брод „Фридом УСС Детроит“ потонал во западниот дел на Атлантикот. Бродот потонал при распоредувањето во подрачјето на одговорност на Јужната команда на поморските сили на САД. Пловилото сега претставува опасност за пловидба во тој дел на океанот. Се претпоставува дека на бродот претходно

Американски воен брод потона во Атлантскиот океан

Американски воен брод потона во Атлантскиот океан

Јужната команда на поморските сили на САД потврди дека воениот брод „Фридом УСС Детроит“ потонал во западниот дел на Атлантикот. Бродот потонал при распоредувањето во подрачјето на одговорност на Јужната команда на поморските сили на САД. Пловилото сега претставува опасност за пловидба во тој дел на океанот. Се претпоставува дека на бродот претходно

Американски воен брод потона во Атлантикот

Американски воен брод потона во Атлантикот

Јужната команда на поморските сили на САД потврди дека воениот брод „Фридом УСС Детроит“ потонал во западниот дел на Атлантикот. Бродот потонал при распоредувањето во подрачјето на одговорност на Јужната команда на поморските сили на САД. Бродот сега претставува опасност за пловидба во тој дел на океанот. Се претпоставува дека на бродот претходно избил

Американски воен брод потона во Атлантикот

Американски воен брод потона во Атлантикот

Јужната команда на поморските сили на САД потврди дека воениот брод „Фридом УСС Детроит” потонал во западниот дел на Атлантикот. Бродот потонал при распоредувањето во подрачјето на одговорност на Јужната команда на поморските сили на САД. Бродот сега претставува опасност за пловидба во тој дел на океанот. Се претпоставува дека на бродот претходно избил