притисни ентер »

Уште двајца руски олимписки шампиони во атлетика суспендирани поради допинг
Уште двајца руски олимписки шампиони во атлетика суспендирани поради допинг

Уште двајца руски олимписки шампиони во атлетика суспендирани поради допинг

Поранешните олимписки шампиони, руските атлетичари Андреј Силнов и Наталија Антјух, се суспендирани на четири години поради допинг, соопшти денеска Судот за спортска арбитража (CAS) со седиште во Лозана. Силнов и Антјух беа обвинети за користење или обид за користење забранети супстанци или методи, а обвинувањата произлегоа од истрагата што Светската

Нови суспензии за руски атлетичари поради допинг

Нови суспензии за руски атлетичари поради допинг

Поранешните олимписки шампиони, руските атлетичари Андреј Силнов и Наталија Антјух се суспендирани на четири години поради допинг, соопшти денеска Судот за спортска арбитража (CAS) со седиште во Лозана. Силнов и Антјух беа обвинети за користење или обид за користење забранети супстанци или методи, а обвинувањата произлегоа од истрагата што Светската

Нови суспензии за руски атлетичари поради допинг

Нови суспензии за руски атлетичари поради допинг

Поранешните олимписки шампиони, руските атлетичари Андреј Силнов и Наталија Антјух се суспендирани на четири години поради допинг, соопшти денеска Судот за спортска арбитража (CAS) со седиште во Лозана. Силнов и Антјух беа обвинети за користење или обид за користење забранети супстанци или методи, а обвинувањата произлегоа од истрагата што Светската

Нови суспензии за руски атлетичари поради допинг

Нови суспензии за руски атлетичари поради допинг

Поранешните олимписки шампиони, руските атлетичари Андреј Силнов и Наталија Антјух се суспендирани на четири години поради допинг, соопшти денеска Судот за спортска арбитража (CAS) со седиште во Лозана.

Нови суспензии за руски атлетичари поради допинг

Нови суспензии за руски атлетичари поради допинг

Поранешните олимписки шампиони, руските атлетичари Андреј Силнов и Наталија Антјух се суспендирани на четири години поради допинг, соопшти денеска Судот за спортска арбитража (CAS) со седиште во Лозана. Силнов и Антјух беа обвинети за користење или обид за користење забранети супстанци или методи, а обвинувањата произлегоа од истрагата што Светската