притисни ентер »

Рекорден број нови композиции за 26. издание на Фестивалот „Охридски трубадури“
Рекорден број нови композиции за 26. издание на Фестивалот „Охридски трубадури“

Рекорден број нови композиции за 26. издание на Фестивалот „Охридски трубадури“

За 26. издание на „Охрид Фест – Охридски трубадури“, што ќе се одржува од 5 до 7 септември годинава, доставени се рекорден број нови песни. На конкурсот, распишан за нови композиции, доставени се безмалу две стотини демо снимки. Според зборовите на Григор Копров, уметничкиот директор на Фестивалот, импресивната бројка на пристигнати демо снимки го

Рекорден број нови композиции за 26. издание на „Охрид Фест – Охридски трубадури“

Рекорден број нови композиции за 26. издание на „Охрид Фест – Охридски трубадури“

За 26. издание на „Охрид Фест – Охридски трубадури“, што ќе се одржува од 5 до 7 септември годинава, доставени се рекорден број нови песни. На конкурсот, распишан за нови композиции, доставени се безмалку двесте демо снимки. Според зборовите на Григор Копров, уметничкиот директор на Фестивалот, импресивната бројка на пристигнати демо снимки го потврдува

Рекорден број нови композиции за 26. издание на Фестивалот „Охридски трубадури“

Рекорден број нови композиции за 26. издание на Фестивалот „Охридски трубадури“

За 26. издание на „Охрид Фест – Охридски трубадури“, што ќе се одржува од 5 до 7 септември годинава, доставени се рекорден број нови песни. На конкурсот, распишан за нови композиции, доставени се безмалу две стотини демо снимки. Според зборовите на Григор Копров, уметничкиот директор на Фестивалот, импресивната бројка на пристигнати демо снимки го

Рекорден број нови композиции за 26. издание на „Охрид Фест – Охридски трубадури“

Рекорден број нови композиции за 26. издание на „Охрид Фест – Охридски трубадури“

За 26. издание на „Охрид Фест – Охридски трубадури“, што ќе се одржува од 5 до 7 септември годинава, доставени се рекорден број нови песни. На конкурсот, распишан за нови композиции, доставени се безмалку двесте демо снимки. Според зборовите на Григор Копров, уметничкиот директор на Фестивалот, импресивната бројка на пристигнати демо снимки го потврдува

Рекорден број нови композиции за 26. издание на „Охрид Фест – Охридски трубадури“

Рекорден број нови композиции за 26. издание на „Охрид Фест – Охридски трубадури“

За 26. издание на „Охрид Фест – Охридски трубадури“, што ќе се одржува од 5 до 7 септември годинава, доставени се рекорден број нови песни. На конкурсот, распишан за нови композиции, доставени се безмалку двесте демо снимки. Според зборовите на Григор Копров, уметничкиот директор на Фестивалот, импресивната бројка на пристигнати демо снимки го потврдува

Рекорден број нови композиции за 26. издание на Фестивалот „Охридски трубадури“

Рекорден број нови композиции за 26. издание на Фестивалот „Охридски трубадури“

За 26. издание на „Охрид Фест – Охридски трубадури“, што ќе се одржува од 5 до 7 септември годинава, доставени се рекорден број нови песни. На конкурсот, распишан за нови композиции, доставени се безмалу две стотини демо снимки. Според зборовите на Григор Копров, уметничкиот директор на Фестивалот, импресивната бројка на пристигнати демо снимки го

Рекорден број нови композиции за 26. издание на „Охрид Фест – Охридски трубадури“

Рекорден број нови композиции за 26. издание на „Охрид Фест – Охридски трубадури“

За 26. издание на „Охрид Фест – Охридски трубадури“, што ќе се одржува од 5 до 7 септември годинава, доставени се рекорден број нови песни. На конкурсот, распишан за нови композиции, доставени се безмалку двесте демо снимки. Според зборовите на Григор Копров, уметничкиот директор на Фестивалот, импресивната бројка на пристигнати демо снимки го потврдува

Рекорден број нови композиции на „Охрид-фест 2019“

Рекорден број нови композиции на „Охрид-фест 2019“

За 26. издание на „Охрид-фест – Охридски трубадури“ , што ќе се одржува од 5 до 7 септември годинава, доставени се рекорден број нови песни. На конкурсот, распишан за нови композиции, доставени се безмалу две стотини демо снимки. Според зборовите на Григор Копров, уметничкиот  директор на Фестивалот, импресивната бројка на пристигнати демо снимки го

Рекорден број нови композиции за 26. издание на „Охрид Фест – Охридски трубадури“

Рекорден број нови композиции за 26. издание на „Охрид Фест – Охридски трубадури“

За 26. издание на „Охрид Фест – Охридски трубадури“, што ќе се одржува од 5 до 7 септември годинава, доставени се рекорден број нови песни. На конкурсот, распишан за нови композиции, доставени се безмалу двесте демо снимки. Квалитетот ќе биде наша определба за годинешното издание на „Охрид Фест – Охридски трубадури“ – истакнува уметничкиот директор

Рекорден број нови композиции за 26. издание на „Охрид Фест – Охридски трубадури“

Рекорден број нови композиции за 26. издание на „Охрид Фест – Охридски трубадури“

За 26. издание на „Охрид Фест – Охридски трубадури“, што ќе се одржува од 5 до 7 септември годинава, доставени се рекорден број нови песни. На конкурсот, распишан за нови композиции, доставени се безмалку двесте демо снимки. Според зборовите на Григор Копров, уметничкиот директор на Фестивалот, импресивната бројка на пристигнати демо снимки го потврдува