притисни ентер »

Приказна за еден остров
Приказна за еден остров

Приказна за еден остров

Приказната која во продолжение ќе ви ја раскажеме е за едно чудесно место на светот, а истата можеме да ја започнеме како една бајка. Позади седум гори и седум мориња, позади седум планини и позади седум долини се наоѓа еден навистина прекрасен остров. И на островот езеро. И на езерото остров. И во езерото остров. И на крајот од езерото повторно едно

Приказна за едно острво!

Приказна за едно острво!

Приказната што ќе ви ја раскажеме сега е за едно прекрасно место во светот, а можеме да ја започнеме приказната како една бајка … Зад седум гори и седум мориња, зад седум планини и седум долини се наоѓа едно прекрасно острво. И на тоа острво има езеро. И во езерото острво. И на крајот од сезерото има повторно мало острво кое претставува изгасен вулкански