притисни ентер »

Нова рунда преговори Вучиќ-Тачи во Брисел на 18-ти јули

Нова рунда преговори Вучиќ-Тачи во Брисел на 18-ти јули

Нова рунда преговори помеѓу претседателите на Србија и Косово, Александар Вучиќ и Хашим Тачи ќе се случува в среда на 18. јули во Брисел. Високата претставничка на Европската Унија за надворешна политика и безбедност, Федерика Могерини потврди дека ќе биде домаќин на состанокот во контекст на дијалогот Белград-Приштина. Могерини со Вучиќ и Тачи разговараше

Нова рунда преговори Вучиќ-Тачи во Брисел на 18-ти јули

Нова рунда преговори Вучиќ-Тачи во Брисел на 18-ти јули

Нова рунда преговори помеѓу претседателите на Србија и Косово, Александар Вучиќ и Хашим Тачи ќе се случува в среда на 18. јули во Брисел. Високата претставничка на Европската Унија за надворешна политика и безбедност, Федерика Могерини потврди дека ќе биде домаќин на состанокот во контекст на дијалогот Белград-Приштина. Могерини со Вучиќ и Тачи разговараше

Нова рунда преговори Вучиќ-Тачи во Брисел на 18-ти јули

Нова рунда преговори Вучиќ-Тачи во Брисел на 18-ти јули

Нова рунда преговори помеѓу претседателите на Србија и Косово, Александар Вучиќ и Хашим Тачи ќе се случува в среда на 18. јули во Брисел. Високата претставничка на Европската Унија за надворешна политика и безбедност, Федерика Могерини потврди дека ќе биде домаќин на состанокот во контекст на дијалогот Белград-Приштина. Могерини со Вучиќ и Тачи разговараше

Нова рунда преговори Вучиќ-Тачи во Брисел на 18-ти јули

Нова рунда преговори Вучиќ-Тачи во Брисел на 18-ти јули

Нова рунда преговори помеѓу претседателите на Србија и Косово, Александар Вучиќ и Хашим Тачи ќе се случува в среда на 18. јули во Брисел. Високата претставничка на Европската Унија за надворешна политика и безбедност, Федерика Могерини потврди дека ќе биде домаќин на состанокот во контекст на дијалогот Белград-Приштина. Могерини со Вучиќ и Тачи разговараше

Нова рунда преговори Вучиќ-Тачи во Брисел на 18-ти јули

Нова рунда преговори Вучиќ-Тачи во Брисел на 18-ти јули

Нова рунда преговори помеѓу претседателите на Србија и Косово, Александар Вучиќ и Хашим Тачи ќе се случува в среда на 18. јули во Брисел. Високата претставничка на Европската Унија за надворешна политика и безбедност, Федерика Могерини потврди дека ќе биде домаќин на состанокот во контекст на дијалогот Белград-Приштина. Могерини со Вучиќ и Тачи разговараше

Нова рунда преговори Вучиќ-Тачи во Брисел на 18-ти јули

Нова рунда преговори Вучиќ-Тачи во Брисел на 18-ти јули

Нова рунда преговори помеѓу претседателите на Србија и Косово, Александар Вучиќ и Хашим Тачи ќе се случува в среда на 18. јули во Брисел. Високата претставничка на Европската Унија за надворешна политика и безбедност, Федерика Могерини потврди дека ќе биде домаќин на состанокот во контекст на дијалогот Белград-Приштина. Могерини со Вучиќ и Тачи разговараше

Нова рунда преговори Вучиќ-Тачи во Брисел на 18-ти јули

Нова рунда преговори Вучиќ-Тачи во Брисел на 18-ти јули

Нова рунда преговори помеѓу претседателите на Србија и Косово, Александар Вучиќ и Хашим Тачи ќе се случува в среда на 18. јули во Брисел. Високата претставничка на Европската Унија за надворешна политика и безбедност, Федерика Могерини потврди дека ќе биде домаќин на состанокот во контекст на дијалогот Белград-Приштина. Могерини со Вучиќ и Тачи разговараше

Нова рунда преговори Вучиќ-Тачи во Брисел на 18-ти јули

Нова рунда преговори Вучиќ-Тачи во Брисел на 18-ти јули

Нова рунда преговори помеѓу претседателите на Србија и Косово, Александар Вучиќ и Хашим Тачи ќе се случува в среда на 18. јули во Брисел. Високата претставничка на Европската Унија за надворешна политика и безбедност, Федерика Могерини потврди дека ќе биде домаќин на состанокот во контекст на дијалогот Белград-Приштина. Могерини со Вучиќ и Тачи разговараше

Нова рунда преговори Вучиќ-Тачи во Брисел на 18-ти јули

Нова рунда преговори Вучиќ-Тачи во Брисел на 18-ти јули

Нова рунда преговори помеѓу претседателите на Србија и Косово, Александар Вучиќ и Хашим Тачи ќе се случува в среда на 18. јули во Брисел. Високата претставничка на Европската Унија за надворешна политика и безбедност, Федерика Могерини потврди дека ќе биде домаќин на состанокот во контекст на дијалогот Белград-Приштина. Могерини со Вучиќ и Тачи разговараше

Нова рунда преговори Вучиќ-Тачи во Брисел на 18-ти јули

Нова рунда преговори Вучиќ-Тачи во Брисел на 18-ти јули

Нова рунда преговори помеѓу претседателите на Србија и Косово, Александар Вучиќ и Хашим Тачи ќе се случува в среда на 18. јули во Брисел. Високата претставничка на Европската Унија за надворешна политика и безбедност, Федерика Могерини потврди дека ќе биде домаќин на состанокот во контекст на дијалогот Белград-Приштина. Могерини со Вучиќ и Тачи разговараше