притисни ентер »

Почнува новата сезона на Аква паркот во Скопје
Почнува новата сезона на Аква паркот во Скопје

Почнува новата сезона на Аква паркот во Скопје

Оваа година Аква паркот повторно нуди интересни содржини за сите возрасти: десет атрактивни тобогани, базен со бранови, бумеранг, детски базен, како и новото детско катче за забава во песок. Новитет е и полудневната карта што ќе може да ја користат сите кои во текот на денот се на работа, а сакаат да се релаксираат во попладневните часови. Водата во

В петок се отвора новата сезона во Аква паркот во Скопје

В петок се отвора новата сезона во Аква паркот во Скопје

В петок стартува новата сезона во Аква паркот во рамките на СЦ „Борис Трајковски“ во Скопје. Оттаму велат дека Аква паркот повторно ќе нуди интересни содржини за сите возрасти, како десетте атрактивни тобогани, базенот со бранови, бумерангот, детскиот базен, како и новото детско катче за забава во песок. „Новитет е и полудневната карта, која ќе можат

Во петок стартува новата сезона на Аква Паркот во Скопје

Во петок стартува новата сезона на Аква Паркот во Скопје

Во петок, со почеток од 10:00, ќе стартува новата летна сезона во Аква Паркот во склоп на СЦ „Борис Трајковски“. Оваа година, Аква паркот повторно нуди интересни содржини за сите возрасти, 10-те атрактивни тобогани, базенот со бранови, бумерангот, детскиот базен, како и новото детско катче за забава во песок. Новитет е и полудневната карта, која ќе

Во петок почнува новата сезона во „Аква паркот“

Во петок почнува новата сезона во „Аква паркот“

Во петок, со почеток од 10 часот стартува новата сезона во Аква Паркот во склоп на СЦ „Борис Трајковски“. Од таму ги канат сите граѓани да бидат дел отворањето и да ги погледнат, но и да уживаат во новите содржини во Вип Аква Парк. Оваа година, Аква паркот повторно нуди интересни содржини за сите возрасти, 10-те атрактивни тобогани, базенот со бранови,

Аква паркот се отвора во петок: Една новина особено ќе им се допадне на најмалите деца

Аква паркот се отвора во петок: Една новина особено ќе им се допадне на најмалите деца

Водата во сите базени е збогатена со калциум хипохлорит, што ја прави најчиста, најквалитетна и најбезбедна по сите светски стандарди и е единствена од таков тип во нашата држава. Летната сезона во Аква паркот во рамки на спортскиот центар „Борис Трајковски“ стартува од петок во 10 часот, информираат од спортскиот центар. Оваа година, Аква паркот повторно

Почнува новата сезона на Аква паркот во Скопје

Почнува новата сезона на Аква паркот во Скопје

В петок со почеток од 10 часот ќе почне новата летна сезона во Аква паркот во рамки на СЦ „Борис Трајковски“. Оваа година Аква паркот повторно нуди интересни содржини за сите возрасти: десет атрактивни тобогани, базен со бранови, бумеранг, детски базен, како и новото детско катче за забава во песок. Новитет е и полудневната карта што ќе може да ја

Во петок стартува новата сезона на Аква Паркот во Скопје

Во петок стартува новата сезона на Аква Паркот во Скопје

Во петок, со почеток од 10:00, ќе стартува новата летна сезона во Аква Паркот во склоп на СЦ „Борис Трајковски“. Оваа година, Аква паркот повторно нуди интересни содржини за сите возрасти, 10-те атрактивни тобогани, базенот со бранови, бумерангот, детскиот базен, како и новото детско катче за забава во песок. Новитет е и полудневната карта, која ќе

Во петок стартува новата сезона на Аква Паркот во Скопје

Во петок стартува новата сезона на Аква Паркот во Скопје

Во петок, со почеток од 10 часот, ќе стартува новата летна сезона во Аква Паркот во склоп на СЦ “Борис Трајковски”. Оваа година, Аква паркот повторно нуди интересни содржини за сите возрасти, 10-те атрактивни тобогани, базенот со бранови, бумерангот, детскиот базен, како и новото детско катче за забава во песок. Новитет е и полудневната карта, која

Во петок стартува новата сезона на Аква Паркот во Скопје

Во петок стартува новата сезона на Аква Паркот во Скопје

Во петок со почеток од 10:00, ќе стартува новата летна сезона во Аква Паркот во склоп на СЦ „Борис Трајковски“. Оваа година, Аква паркот повторно нуди интересни содржини за сите возрасти, 10-те атрактивни тобогани, базенот со бранови, бумерангот, детскиот базен, како и новото детско катче за забава во песок. Новитет е и полудневната карта, која ќе

Во петок стартува новата сезона на Аква паркот во Скопје

Во петок стартува новата сезона на Аква паркот во Скопје

Во петок од 10 часот ќе стартува новата летна сезона во Аква Паркот во склоп на СЦ „Борис Трајковски“. Аква паркот нуди интересни содржини за сите возрасти, 10 атрактивни тобогани, базен со бранови, бумерангот, детски базен, како и новото детско катче за забава во песок. Новитет е и полудневната карта , која ќе може да ја користат сите кои во текот