притисни ентер »

Тогаш имала само 7 години: Славната манекенка првпат се појавила на ТВ во спот на Боб Марли
Тогаш имала само 7 години: Славната манекенка првпат се појавила на ТВ во спот на Боб Марли

Тогаш имала само 7 години: Славната манекенка првпат се појавила на ТВ во спот на Боб Марли

Станува збор за спотот на славната песна на кралот на реге музиката - "Is This Love" од 1978-ма година. Легендарниот Боб Марли во текот на својата богата музичка кариера направил многу хитови, а еден од најпопуларните е "Is This Love". За оваа песна кралот на реге музиката направил спот, кој ја видел светлината на денот во 1978-ма година. Во спотот

Тогаш имала само 7 години: Славната манекенка прв пат се појавила на ТВ во спот на Боб Марли

Тогаш имала само 7 години: Славната манекенка прв пат се појавила на ТВ во спот на Боб Марли

Станува збор за спотот на славната песна на кралот на реге музиката - "Is This Love" од 1978-ма година. Легендарниот Боб Марли во текот на својата богата музичка кариера направил многу хитови, а еден од најпопуларните е "Is This Love". За оваа песна кралот на реге музиката направил спот, кој ја видел светлината на денот во 1978-ма година. Во спотот