притисни ентер »

Таткото на Саздо со потресни зборови
Таткото на Саздо со потресни зборови

Таткото на Саздо со потресни зборови

Судењето за смртта на младиот Саздо продожи денеска, а Насер Рауфи и Асмир Алиспахиќ, адвокатите на обвинетите Бесир Беља и Скендер Демири, ја спорат лиценцата на вештакот од Институтот за судска медицина со тврдење дека не е вештак-психијатар и побара во случајот да биде ангажиран психијатар бидеќи се работи за најкурционалното прашање, а тоа е делот

Таткото на Саздо: Небулозно е одбраната да коментира колкава била болката

Таткото на Саздо: Небулозно е одбраната да коментира колкава била болката

Судењето за смртта на младиот Саздо продожи денеска, а Насер Рауфи и Асмир Алиспахиќ, адвокатите на обвинетите Бесир Беља и Скендер Демири, ја спорат лиценцата на вештакот од Институтот за судска медицина со тврдење дека не е вештак-психијатар и побара во случајот да биде ангажиран психијатар бидеќи се работи за најкурционалното прашање, а тоа е делот

Судот прифати да се врши психијатриско вештачење на починатиот Саздовски

Судот прифати да се врши психијатриско вештачење на починатиот Саздовски

Барањето на одбраната за психијатриско вештачење на починатиот Никола Саздовски беше прифатено од судот, а новото рочиште е закажано за 28 март. До тогаш психијатар ќе треба да даде наод за интензитетот и степенот на страв и дали оштетениот трпел болки и последици од ударите. Ваквото барање на одбраната, адвокатот на семејството Саздовски го нарече

Таткото на Саздо со потресни зборови

Таткото на Саздо со потресни зборови

Таткото на Саздо со потресни зборови Судењето за смртта на младиот Саздо продожи денеска, а Насер Рауфи и Асмир Алиспахиќ, адвокатите на обвинетите Бесир Беља и Скендер Демири, ја спорат лиценцата на вештакот од Институтот за судска медицина со тврдење дека не е вештак-психијатар и побара во случајот да биде ангажиран психијатар бидеќи се работи за

Потресни зборови на таткото на Саздовски во судница

Потресни зборови на таткото на Саздовски во судница

Судењето за смртта на младиот Саздо продожи денеска, а Насер Рауфи и Асмир Алиспахиќ, адвокатите на обвинетите Бесир Беља и Скендер Демири, ја спорат лиценцата на вештакот од Институтот за судска медицина со тврдење дека не е вештак-психијатар и побара во случајот да биде ангажиран психијатар бидеќи се работи за најкурционалното прашање, а тоа е делот

Таткото на Саздо со потресни зборови - Судијката се налути на адвокатите

Таткото на Саздо со потресни зборови - Судијката се налути на адвокатите

Судењето за смртта на младиот Саздо продожи денеска, а Насер Рауфи и Асмир Алиспахиќ, адвокатите на обвинетите Бесир Беља и Скендер Демири, ја спорат лиценцата на вештакот од Институтот за судска медицина со тврдење дека не е вештак-психијатар и побара во случајот да биде ангажиран психијатар бидеќи се работи за најкурционалното прашање, а тоа е делот

Таткото на Саздо со потресна реченица во Судот - Судијката се налути на адвокатите

Таткото на Саздо со потресна реченица во Судот - Судијката се налути на адвокатите

Судењето за смртта на младиот Саздо продожи денеска, а Насер Рауфи и Асмир Алиспахиќ, адвокатите на обвинетите Бесир Беља и Скендер Демири, ја спорат лиценцата на вештакот од Институтот за судска медицина со тврдење дека не е вештак-психијатар и побара во случајот да биде ангажиран психијатар бидеќи се работи за најкурционалното прашање, а тоа е делот

Таткото на Саздо со потресни зборови

Таткото на Саздо со потресни зборови

Судењето за смртта на младиот Саздо продожи денеска, а Насер Рауфи и Асмир Алиспахиќ, адвокатите на обвинетите Бесир Беља и Скендер Демири, ја спорат лиценцата на вештакот од Институтот за судска медицина со тврдење дека не е вештак-психијатар и побара во случајот да биде ангажиран психијатар бидеќи се работи за најкурционалното прашање, а тоа е делот

Судски вештаци потврдија: Трите удари во глава биле кобни за Саздовски

Судски вештаци потврдија: Трите удари во глава биле кобни за Саздовски

Фатални повреди добиени со три силни удари во главата, а не со пад на асфалт или удар во електронска кутија биле главната причина за смртта на 20 годишниот Никола Саздовски при бруталниот напад на тројца напаѓачи. Ова на денешното судско рочиште го изјави вештото лице од Институтот за судска медицина кое го презентира извештајот на оваа институцијаа

ТАТКОТО НА САЗДО СО ПOTPECHO СВЕДОШТВО: Бoлкaтa на мојот син никој пcихиjaтар на светот не може да оцени колкава била!

ТАТКОТО НА САЗДО СО ПOTPECHO СВЕДОШТВО: Бoлкaтa на мојот син никој пcихиjaтар на светот не може да оцени колкава била!

Cyдењето за cмpттa на младиот Саздо продожи денеска, а Насер Рауфи и Асмир Алиспахиќ, адвокатите на oбвинeтитe Бесир Беља и Скендер Демири, ја спорат лиценцата на вештакот од Институтот за cyдска медицина со тврдење дека не е вештак-пcихиjaтар и побара во случајот да биде ангажиран пcихиjaтар бидеќи се работи за најкурционалното прашање, а тоа е делот