притисни ентер »

Ќе си ја гризне ли ДУИ сопствената опашка?
Ќе си ја гризне ли ДУИ сопствената опашка?

Ќе си ја гризне ли ДУИ сопствената опашка?

Со исцрпувањето на агендата за влегување на Македонија во НАТО, како да се исцрпува и стратегијата на ДУИ за соработка со СДСМ. Односите во владејачката коалиција се затегнуваат по сите линии на меѓусебно толерирање на „разликите“ во управувањето со земјата. И не само во „оперативна“, прагматична смисла (кадри, пари, функции…), туку се чини дека ДУИ,

Ќе си ја гризне ли ДУИ сопствената опашка?

Ќе си ја гризне ли ДУИ сопствената опашка?

Со исцрпувањето на агендата за влегување на Македонија во НАТО, како да се исцрпува и стратегијата на ДУИ за соработка со СДСМ. Односите во владејачката коалиција се затегнуваат по сите линии на меѓусебно толерирање на „разликите“ во управувањето со земјата. И не само во „оперативна“, прагматична смисла (кадри, пари, функции…), туку се чини дека ДУИ,

Ќе си ја гризне ли ДУИ сопствената опашка?

Ќе си ја гризне ли ДУИ сопствената опашка?

Ви пренесуваме дел од колумната на Сашо Орданоски за Цивил Медиа: Со исцрпувањето на агендата за влегување на Македонија во НАТО, како да се исцрпува и стратегијата на ДУИ за соработка со СДСМ. Односите во владејачката коалиција се затегнуваат по сите линии на меѓусебно толерирање на „разликите“ во управувањето со земјата. И не само во „оперативна“,