притисни ентер »

Омилeни автомобили на руската мафија
Омилeни автомобили на руската мафија

Омилeни автомобили на руската мафија

Мафијата вообичаено сака скапи, брзи и впешатливи возила со кои ќе покаже дека се посебна класа. Така е барем во филмовите, оние американски што постојано ги гледаме. Таквите возила понекогаш се навистина екстравагантни или пак кич. Но, што е со мафијата зад „железната завеса“? По распадот на Советскиот Сојуз во секоја држава што се појави имаше и