притисни ентер »

Промоција на „Бела Сама“, најновиот роман од Виолета Танчева-Златева
Промоција на „Бела Сама“, најновиот роман од Виолета Танчева-Златева

Промоција на „Бела Сама“, најновиот роман од Виолета Танчева-Златева

На 13 февруари, од 19:19 часот, во Културно-информативниот центар, во Салон „Империјал 2“, ќе се промовира најновото прозно дело на истакнатата македонска авторка Виолета Танчева-Златева. Танчева-Златева досега има објавено пет прозни и девет поетски книги. Застапена е во повеќе домашни и странски антологии, панорами и избори, а нејзиниот нов роман

Промоција на романот „Бела сама“ на Виолета Танчева-Златева

Промоција на романот „Бела сама“ на Виолета Танчева-Златева

Утре (вторник) од 19:19 часот, во Културно-информативниот центар, во салон „Империјал 2“, ќе се промовира најновото прозно дело „Бела сама“ на авторката Виолета Танчева-Златева . Промотор на настанот ќе биде Ана Јовковска, научна истражувачка, магистерка по културолошки студии, новинарка, колумнистка и писателка, како и добра познавачка на македонската

Романот „Бела Сама“ на Виолета Танчева-Златева ќе има промоција во КИЦ-Скопје

Романот „Бела Сама“ на Виолета Танчева-Златева ќе има промоција во КИЦ-Скопје

Најновото прозно дело на истакнатата македонска авторка Виолета Танчева-Златева, романот „Бела Сама“, ќе биде промовирано на 13 февруари, од 19.19 часот, во Културно-информативниот центар во Скопје. Промотор на книгата ќе биде Ана Јовковска, добра познавачка на македонската реч. Во издание на „Три“, овој роман е суштинско навлегување во темите на мајчинството,

Промоција на книгата „Бела сама“ од Виолета Танчева Златева во КИЦ

Промоција на книгата „Бела сама“ од Виолета Танчева Златева во КИЦ

На 13. февруари 2024 година (вторник) , со почеток од 19:19 часот  во Културно информативен центар Скопје- Салон Империјал 2 ќе се промовира најновото прозно дело на истакнатата македонска авторка Виолета Танчева-Златева. Промотор ќе биде Ана Јовковска, добра познавачка на македонската реч. Во издание на ТРИ, овој роман е суштинско навлегување во темите

Промоција на романот „Бела Сама“ од Виолета Танчева – Златева

Промоција на романот „Бела Сама“ од Виолета Танчева – Златева

Новата прозна книга на македонската авторка Виолета Танчева – Златева, „Бела сама“ ќе биде промовирана во вторник (13 февруари) во Културно-информативниот центар во Скопје. Овој роман е суштинско навлегување во темите на мајчинството, женскиот принцип и трагичните околности во животот. Повелете да ѝ посакаме официјално добредојде на оваа книга, која

Промоција на романот „Бела Сама“ од Виолета Танчева – Златева

Промоција на романот „Бела Сама“ од Виолета Танчева – Златева

Новата прозна книга на македонската авторка Виолета Танчева – Златева, „Бела сама“ ќе биде промовирана во вторник (13 февруари) во Културно-информативниот центар во Скопје. „Овој роман е суштинско навлегување во темите на мајчинството, женскиот принцип и трагичните околности во животот. Повелете да ѝ посакаме официјално добредојде на оваа книга, која