притисни ентер »

Први 15 случаи на коронавирус во Таџикистан
Први 15 случаи на коронавирус во Таџикистан

Први 15 случаи на коронавирус во Таџикистан

Таџикистан ги потврди првите 15 случаи на заразени со новиот коронавирус во земјата, соопшти денеска Министерството за здравство. Петмина од заразените се во главниот град Душанбе, а останатите 10 се во регионот Согд, кој граничи со Узбекистан и Киргистан, соопшти Министерството. Текстот Први 15 случаи на коронавирус во Таџикистан е превземен од А1он

Први 15 случаи на коронавирус во Таџикистан

Први 15 случаи на коронавирус во Таџикистан

– Таџикистан ги потврди првите 15 случаи на заразени со новиот коронавирус во земјата, соопшти денеска Министерството за здравство. Петмина од заразените се во главниот град Душанбе, а останатите 10 се во регионот Согд, кој граничи со Узбекистан и Киргистан, соопшти Министерството.

Први 15 случаи на коронавирус во Таџикистан

Први 15 случаи на коронавирус во Таџикистан

Таџикистан ги потврди првите 15 случаи на заразени со новиот коронавирус во земјата, соопшти денеска Министерството за здравство. Петмина од заразените се во главниот град Душанбе, а останатите 10 се во регионот Согд, кој граничи со Узбекистан и Киргистан, соопшти Министерството.

Први 15 случаи на коронавирус во Таџикистан

Први 15 случаи на коронавирус во Таџикистан

Први 15 случаи на коронавирус во Таџикистан Таџикистан ги потврди првите 15 случаи на заразени со новиот коронавирус во земјата, соопшти денеска Министерството за здравство. Петмина од заразените се во главниот град Душанбе, а останатите 10 се во регионот Согд, кој граничи со Узбекистан и Киргистан, соопшти Министерството.

Први 15 случаи на коронавирус во Таџикистан

Први 15 случаи на коронавирус во Таџикистан

Таџикистан ги потврди првите 15 случаи на заразени со новиот коронавирус во земјата, соопшти денеска Министерството за здравство. Петмина од заразените се во главниот град Душанбе, а останатите 10 се во регионот Согд, кој граничи со Узбекистан и Киргистан, соопшти Министерството.

Таџикистан ги пријави првите 15 случаи на Ковид-19

Таџикистан ги пријави првите 15 случаи на Ковид-19

Таџикистан ги потврди првите 15 случаи на заразени со Ковид-19 во земјата, соопшти Министерството за здравство. Петмина од заразените се во главниот град Душанбе, а останатите 10 се во регионот Согд, кој граничи со Узбекистан и Киргистан, соопшти Министерството.

Први 15 случаи на коронавирус во Таџикистан

Први 15 случаи на коронавирус во Таџикистан

Таџикистан ги потврди првите 15 случаи на заразени со новиот коронавирус во земјата, соопшти денеска Министерството за здравство. Душанбе, 30 април 2020 (МИА) – Таџикистан ги потврди првите 15 случаи на заразени со новиот коронавирус во земјата, соопшти денеска Министерството за здравство. Петмина од заразените се во главниот град Душанбе, а останатите

Први 15 случаи на коронавирус во Таџикистан

Први 15 случаи на коронавирус во Таџикистан

Душанбе, 30 април 2020 () – Таџикистан ги потврди првите 15 случаи на заразени со новиот коронавирус во земјата, соопшти денеска Министерството за здравство. Петмина од заразените се во главниот град Душанбе, а останатите 10 се во регионот Согд, кој граничи со Узбекистан и Киргистан, соопшти Министерството.