притисни ентер »

Меркел: Ние сакаме добри заемни односи, но тоа зависи и од Лондон
Меркел: Ние сакаме добри заемни односи, но тоа зависи и од Лондон

Меркел: Ние сакаме добри заемни односи, но тоа зависи и од Лондон

Германската канцеларка, Ангела Меркел, се заложи за блиски односи меѓу ЕУ и Велика Британија по Брегзит. Таа додаде дека сојузниците во иднина треба тесно да соработуваат во врска со прашања од безбедноста и одбраната. „Ние сакаме добри и сигурни врски со Британија. Сакаме тесна соработка во областа на безбедносната и одбранбената политика и сакаме

Меркел: Ние сакаме добри заемни односи, но тоа зависи и од Лондон

Меркел: Ние сакаме добри заемни односи, но тоа зависи и од Лондон

Германската канцеларка, Ангела Меркел, се заложи за блиски односи меѓу ЕУ и Велика Британија по Брегзит. Таа додаде дека сојузниците во иднина треба тесно да соработуваат во врска со прашања од безбедноста и одбраната. „Ние сакаме добри и сигурни врски со Британија. Сакаме тесна соработка во областа на безбедносната и одбранбената политика и сакаме

Меркел: Ние сакаме добри заемни односи, но тоа зависи и од Лондон

Меркел: Ние сакаме добри заемни односи, но тоа зависи и од Лондон

Германската канцеларка, Ангела Меркел, се заложи за блиски односи меѓу ЕУ и Велика Британија по Брегзит. Таа додаде дека сојузниците во иднина треба тесно да соработуваат во врска со прашања од безбедноста и одбраната. „Ние сакаме добри и сигурни врски со Британија. Сакаме тесна соработка во областа на безбедносната и одбранбената политика и сакаме

Меркел: Сакаме добри врски со Велика Британија, но тоа зависи од Лондон

Меркел: Сакаме добри врски со Велика Британија, но тоа зависи од Лондон

Меркел: Сакаме добри врски со Велика Британија, но тоа зависи од Лондон Германската канцеларка Ангела Меркел денеска се заложи за блиски односи на Европската унија и Велика Британија по Брегзит и додаде дека сојузниците треба да тесно да соработуваат, кога станува збор за прашањето на безбедноста и одбраната во иднина. – Сакаме добри, доверливи врски

Меркел: Сакаме добри врски со Велика Британија, но тоа зависи од Лондон

Меркел: Сакаме добри врски со Велика Британија, но тоа зависи од Лондон

Германската канцеларка Ангела Меркел денеска се заложи за блиски односи на Европската унија и Велика Британија по Брегзит и додаде дека сојузниците треба да тесно да соработуваат, кога станува збор за прашањето на безбедноста и одбраната во иднина. – Сакаме добри, доверливи врски со Велика Британија. Сакаме блиска соработка по прашањето за безбедносната

Меркел: Сакаме добри врски со Велика Британија, но тоа зависи од Лондон

Меркел: Сакаме добри врски со Велика Британија, но тоа зависи од Лондон

Германската канцеларка Ангела Меркел денеска се заложи за блиски односи на Европската унија и Велика Британија по Брегзит и додаде дека сојузниците треба да тесно да соработуваат, кога станува збор за прашањето на безбедноста и одбраната во иднина. – Сакаме добри, доверливи врски со Велика Британија. Сакаме блиска соработка по прашањето за безбедносната