притисни ентер »

Саниран дефектот на Ванчо Мицков 7
Саниран дефектот на Ванчо Мицков 7

Саниран дефектот на Ванчо Мицков 7

- Ве известуваме дека изведувањето на водоводниот приклучок ф-125мм на ул.Ванчо Мицков 7 е завршено, информираат од „Водовод“. Водоснабдувањето е нормализирано на  09.10.2019  во 11:45 часот.

Без вода дел од населба Ѓорче Петров

Без вода дел од населба Ѓорче Петров

ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека поради изведување на водоводен приклучок ф-150мм на ул. „Борис Сарафов“ бб, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на дел од истата улица во населба Ѓорче Петров. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:20 часот до завршување на работите. ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека поради

Саниран дефектот на Ванчо Мицков 7

Саниран дефектот на Ванчо Мицков 7

Ве известуваме дека изведувањето на водоводниот приклучок ф-125мм на ул.Ванчо Мицков 7 е завршено. Водоснабдувањето е нормализирано на  09.10.2019  во 11:45 часот.

Делови од повеќе скопски општини утре без струја

Делови од повеќе скопски општини утре без струја

Од „ЕВН Македонија“ информира дека за ден 09.10.2019 година (четврток) се планирани технички зафати во електро-системот и без електрична енергија ќе останат делови од повеќе скопски општини. • во периодот од 08:30 до 11:30 часот корисниците од дел од ул. Виетнамска. (Општина Шуто Оризари) • во периодот од 09:00 до 14:00 часот корисниците од Ганчо Хаџипанзов,

Од утрово без вода населбата Нерези

Од утрово без вода населбата Нерези

Денеска од 9,15 часот прекинато водоснабдување поради изведување на водоводен приклучок ф-125мм на улицата „Ванчо Мицков“ 7, ќе имаат корисниците од населбата Нерези. Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување на интервенцијата, соопшти ЈП „Водовод и канализација-Скопје“. Денеска од 9,15 часот прекинато водоснабдување поради изведување на водоводен

Повеќе делови од Скопје ќе бидат без струја

Повеќе делови од Скопје ќе бидат без струја

Од „ЕВН Македонија“ информира дека за ден 09.10.2019 година (четврток) се планирани технички зафати во електро-системот и без електрична енергија ќе останат делови од повеќе скопски општини. Во периодите: – од 08:30 до 11:30 часот корисниците од дел од ул. Виетнамска. (Општина Шуто Оризари); – од 09:00 до 14:00 часот корисниците од Ганчо Хаџипанзов,

Вода ќе немаат овие населби во Скопје

Вода ќе немаат овие населби во Скопје

Поради изведување на водоводен приклучок ф-125мм на ул. Ванчо Мицков 7, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од истата улица-населба Нерези. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:15 часот до завршување. Поради изведување на водоводен приклучок ф-150мм на ул. Борис Сарафов бб, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на дел од

Утрово без вода населбата Нерези

Утрово без вода населбата Нерези

Денеска од 9,15 часот прекинато водоснабдување поради изведување на водоводен приклучок ф-125мм на улицата „Ванчо Мицков“ 7, ќе имаат корисниците од населбата Нерези. Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување на интервенцијата, соопшти ЈП „Водовод и канализација-Скопје“.

Делови од повеќе скопски општини утре без струја

Делови од повеќе скопски општини утре без струја

Делови од повеќе скопски општини утре без струја Од „ЕВН Македонија“ информира дека за ден 09.10.2019 година (четврток) се планирани технички зафати во електро-системот и без електрична енергија ќе останат делови од повеќе скопски општини. • во периодот од 08:30 до 11:30 часот корисниците од дел од ул. Виетнамска. (Општина Шуто Оризари) • во периодот

Повеќе делови од Скопје ќе бидат без струја

Повеќе делови од Скопје ќе бидат без струја

Од „ЕВН Македонија“ информира дека за ден 09.10.2019 година (четврток) се планирани технички зафати во електро-системот и без електрична енергија ќе останат делови од повеќе скопски општини. Во периодите: – од 08:30 до 11:30 часот корисниците од дел од ул. Виетнамска. (Општина Шуто Оризари); – од 09:00 до 14:00 часот корисниците од Ганчо Хаџипанзов,