притисни ентер »

Освежениот Stonic пристигна во салонот на Kia Motors Macedonia
Освежениот Stonic пристигна во салонот на Kia Motors Macedonia

Освежениот Stonic пристигна во салонот на Kia Motors Macedonia

Само неколку месеци по официјалната презентација, освежениот Stonic пристигна во салонот на Kia Motors Macedonia. Stonic дебитираше во 2017 година, а од неговото претставување до денес има голем успех за брендот во Европ – во 2019 година, тој беше четврти најпродаван модел на стариот континент. Stonic е автомобил кој го бараат помладите купувачи, а

Освежениот Stonic веќе достапен македонските купувачи

Освежениот Stonic веќе достапен македонските купувачи

Kia Stonic на европскиот пазар беше претставен во 2017 година и од тогаш до денес носи голем успех за брендот на стариот континент, станувајќи негов четврти најпродаван модел со повеќе од 150.000 продадени единици. Посакуван пред се од помладата генерација, со новиот освежен изглед и нивото на опременост во иднина моделот само ќе ги надополни сите

Пристигна освежениот Kia Stonic во Македонија – повеќе опрема, повеќе бои и простор за прилагодување

Пристигна освежениот Kia Stonic во Македонија – повеќе опрема, повеќе бои и простор за прилагодување

На нашиот пазар, моделската 2021 година ќе биде понудена во три нивоа на опременост во комбинација со два бензински агрегата. По само неколку месеци од неговата официјална презентација, моделот Stonic пристигна во салонот на Kia Motors Macedonia. Stonic за прв пат како изведба е претставен во 2017 година. Оттогаш до денес има голем успех за брендот

Новиот Stonic пристигна во салонот на Kia Motors Macedonia

Новиот Stonic пристигна во салонот на Kia Motors Macedonia

По само неколку месеци од неговата официјална презентација, моделот Stonic пристигна во салонот на Kia Motors Macedonia. Stonic за прв пат како изведба е претставен во 2017 година. Оттогаш до денес има голем успех за брендот во Европа, а во 2019 година, тој стана четврти најпродаван модел на стариот континент. Stonic е автомобил посакуван од помладата