притисни ентер »

Хаос на Австралија опен – дозна дека е позитивен пред последниот гем од мечот!
Хаос на Австралија опен – дозна дека е позитивен пред последниот гем од мечот!

Хаос на Австралија опен – дозна дека е позитивен пред последниот гем од мечот!

Квалификациите за првиот гренд слем од новата тениска сезона, Австралија опен донесоа бизарна ситуација во која американскиот тенисер Денис Кудла и покрај тоа што победи, беше дисквалификуван откако во текот на мечот беше потврден неговиот позитивен тест на КОВИД-19. Кудла водеше со 6:4/5:3 против Мароканецот Елиот Беншетрит, кога беше дознат позитивниот

Квалификации за АО: Сред меч добил позитивен Ковид тест, победил, па заминал во карантин…

Квалификации за АО: Сред меч добил позитивен Ковид тест, победил, па заминал во карантин…

Комична ситуација предизвикана од коронавирусот доаѓа од Доха каде по квалификацискиот турнир за „Австраија Опен“, тенисерите Денис Кудла и Франческо Черундоло се пратени во карантин откако добија позитивни тестови. За ситуацијата да биде побизарна, Американецот Кудлиа позитивниот тест го доби на самиот дуел против Марконаецот Елиот Бенхетрит, меч

Хаос на Австралија опен – дозна дека е позитивен пред последниот гем од мечот!

Хаос на Австралија опен – дозна дека е позитивен пред последниот гем од мечот!

Квалификациите за првиот гренд слем од новата тениска сезона, Австралија опен донесоа бизарна ситуација во која американскиот тенисер Денис Кудла и покрај тоа што победи, беше дисквалификуван откако во текот на мечот беше потврден неговиот позитивен тест на КОВИД-19. Кудла водеше со 6:4/5:3 против Мароканецот Елиот Беншетрит, кога беше дознат позитивниот

Хаос на Австралија опен – дозна дека е позитивен пред последниот гем од мечот!

Хаос на Австралија опен – дозна дека е позитивен пред последниот гем од мечот!

Квалификациите за првиот гренд слем од новата тениска сезона, Австралија опен донесоа бизарна ситуација во која американскиот тенисер Денис Кудла и покрај тоа што победи, беше дисквалификуван откако во текот на мечот беше потврден неговиот позитивен тест на КОВИД-19. Кудла водеше со 6:4/5:3 против Мароканецот Елиот Беншетрит, кога беше дознат позитивниот