притисни ентер »

Топ Тема 02.12.2019

Топ Тема 02.12.2019

Топ Тема 02.12.2019 Политика во Уставниот суд или политичка интервенцијаи притисоци врз работата на уставните судии? Што значи постапката за оценување на уставноста на законот со кој екс претседателот Иванов ги повлече помилувањата на осомничените од СЈО? Што ќе смени пак автентичното толкување иницирано во Собранието? За овие и многу други прашања,