притисни ентер »

Евровизија е виновна за се: Еве зошто Саша Поповиќ мора да и купи нови патики на Марија Шерифовиќ

Евровизија е виновна за се: Еве зошто Саша Поповиќ мора да и купи нови патики на Марија Шерифовиќ

Евровизиската победничка Марија Шерифовиќ се огласила после пласманот на Србија во финале на Евровизија. Како за потсетување, Невена Божовиќ со песната “Круна“ ќе настапи во финале на 18 мај. Инаку, Марија била уверена и се кладела со Саша Поповиќ, дека Невена ќе помине во финале, а Поповиќ не бил уверен дека тоа ќе се случи. “Малку е познато дека

Евровизија е виновна за се: Еве зошто Саша Поповиќ мора да и купи нови патики на Марија Шерифовиќ

Евровизија е виновна за се: Еве зошто Саша Поповиќ мора да и купи нови патики на Марија Шерифовиќ

Евровизиската победничка Марија Шерифовиќ се огласила после пласманот на Србија во финале на Евровизија. Како за потсетување, Невена Божовиќ со песната “Круна“ ќе настапи во финале на 18 мај. Инаку, Марија била уверена и се кладела со Саша Поповиќ, дека Невена ќе помине во финале, а Поповиќ не бил уверен дека тоа ќе се случи. “Малку е познато дека

Марија Шерифовиќ и Саша Поповиќ се обложија и… Сега директорот на „Гранд“ ќе мора да и купи патики

Марија Шерифовиќ и Саша Поповиќ се обложија и… Сега директорот на „Гранд“ ќе мора да и купи патики

Марија Шерифовиќ од самиот почеток го поддржа годинешниот српски претставник на Евровизија 2019, пејачката Невена Божовиќ, а сега откри и еден интересен момент поврзан со ова. Имено, Марија беше убедена дека Невена ќе го мине првото полуфинале на музичкиот натпревар, додека директорот на Гранд, не беше убеден во тоа и го тврдеше спротивното. „Малкумина