притисни ентер »

Заев на Фејсбук: Жените во Северна Македонија мора да се еднакви, сигурни и почитувани
Заев на Фејсбук: Жените во Северна Македонија мора да се еднакви, сигурни и почитувани

Заев на Фејсбук: Жените во Северна Македонија мора да се еднакви, сигурни и почитувани

Жените во Република Северна Македонија треба и мора да се почувствуваат еднакви, сигурни, почитувани, вклучени и целосно интегрирани во општество со нулта толеранција за било каков облик на насилство, напиша на својот фејсбук профил премиерот Зоран Заев. -На презентација на Извештајот на ОБСЕ за благосостојба и безбедност на жените истакнав дека покрај

Заев на Фејсбук: Жените во Северна Македонија мора да се еднакви, сигурни и почитувани

Заев на Фејсбук: Жените во Северна Македонија мора да се еднакви, сигурни и почитувани

Жените во Република Северна Македонија треба и мора да се почувствуваат еднакви, сигурни, почитувани, вклучени и целосно интегрирани во општество со нулта толеранција за било каков облик на насилство, напиша на својот фејсбук профил премиерот Зоран Заев. -На презентација на Извештајот на ОБСЕ за благосостојба и безбедност на жените истакнав дека покрај

Заев на Фејсбук: Жените во Северна Македонија мора да се еднакви, сигурни и почитувани

Заев на Фејсбук: Жените во Северна Македонија мора да се еднакви, сигурни и почитувани

-На презентација на Извештајот на ОБСЕ за благосостојба и безбедност на жените истакнав дека покрај досегашните напори на Владата, работиме на нови и јасни законски решенија со коишто се спречува насилството и се штитат жените жртви на насилство. Насилството врз жените не е само женско прашање, туку прашање кои се однесува на секој еден од нас. Токму

Заев: Жените мора да се еднакви, сигурни и почитувани

Заев: Жените мора да се еднакви, сигурни и почитувани

Жените во Република Северна Македонија треба и мора да се почувствуваат еднакви, сигурни, почитувани, вклучени и целосно интегрирани во општество со нулта толеранција за било каков облик на насилство, напиша на својот фејсбук профил премиерот Зоран Заев. -На презентација на Извештајот на ОБСЕ за благосостојба и безбедност на жените истакнав дека покрај

ФОТО Заев на Фејсбук: Жените во Северна Македонија мора да се еднакви, сигурни и почитувани

ФОТО Заев на Фејсбук: Жените во Северна Македонија мора да се еднакви, сигурни и почитувани

Жените во Република Северна Македонија треба и мора да се почувствуваат еднакви, сигурни, почитувани, вклучени и целосно интегрирани во општество со нулта толеранција за било каков облик на насилство, напиша на својот фејсбук профил премиерот Зоран Заев. -На презентација на Извештајот на ОБСЕ за благосостојба и безбедност на жените истакнав дека покрај

Заев на Фејсбук: Жените во Северна Македонија мора да се еднакви, сигурни и почитувани

Заев на Фејсбук: Жените во Северна Македонија мора да се еднакви, сигурни и почитувани

Жените во Република Северна Македонија треба и мора да се почувствуваат еднакви, сигурни, почитувани, вклучени и целосно интегрирани во општество со нулта толеранција за било каков облик на насилство, напиша на својот фејсбук профил премиерот Зоран Заев. -На презентација на Извештајот на ОБСЕ за благосостојба и безбедност на жените истакнав дека покрај

Заев: Насилството врз жените не е само женско прашање

Заев: Насилството врз жените не е само женско прашање

Жените во Република Северна Македонија треба и мора да се почувствуваат еднакви, сигурни, почитувани, вклучени и целосно интегрирани во општество со нулта толеранција за било каков облик на насилство, напиша на својот фејсбук профил премиерот Зоран Заев. -На презентација на Извештајот на ОБСЕ за благосостојба и безбедност на жените истакнав дека покрај

Заев: Жените се нашата сила за напред и наши еднакви партнери

Заев: Жените се нашата сила за напред и наши еднакви партнери

Жените во Република Северна Македонија треба и мора да се почувствуваат еднакви, сигурни, почитувани, вклучени и целосно интегрирани во општество со нулта толеранција за било каков облик на насилство, напиша на својот фејсбук профил премиерот Зоран Заев. – На презентација на Извештајот на ОБСЕ за благосостојба и безбедност на жените истакнав дека покрај

Заев на Фејсбук: Жените во Северна Македонија мора да се еднакви, сигурни и почитувани

Заев на Фејсбук: Жените во Северна Македонија мора да се еднакви, сигурни и почитувани

Жените во Република Северна Македонија треба и мора да се почувствуваат еднакви, сигурни, почитувани, вклучени и целосно интегрирани во општество со нулта толеранција за било каков облик на насилство, напиша на својот фејсбук профил премиерот Зоран Заев. -На презентација на Извештајот на ОБСЕ за благосостојба и безбедност на жените истакнав дека покрај