притисни ентер »

Дали може да забремените од оваа „течност“?
Дали може да забремените од оваа „течност“?

Дали може да забремените од оваа „течност“?

Вообичаено се верува дека практично е невозможно девојката да остане бремена доколку односот без заштита е прекинат на време, меѓутоа одговорот на прашањето „Дали девојката може да остане бремена од предсемената течност“  дефинитивно е  – ДА. Според наводите од стручните лица предсемената течност може да содржи сперма, што значи дека жената може да

Дали можете да забремените од предсемената течност?

Дали можете да забремените од предсемената течност?

Сите ве уверуваат дека практично е невозможно девојката да остане бремена доколку односот без заштита е прекинат на време, но одговорот на прашањето „Дали девојката може да остане бремена од предсемената течност“ е – ДА. Предсемената течност може да содржи сперма, што значи дека жената може да остане бремена дури иако целокупната ејакулација не се