притисни ентер »

Ги видел како крадат на Бит Пазар, па добил куршум во нога
Ги видел како крадат на Бит Пазар, па добил куршум во нога

Ги видел како крадат на Бит Пазар, па добил куршум во нога

Пукотници на Бит Пазар, рането едно лице. Имено, синоќа во нога бил ранет работник на ЈП „Комунална хигиена“ додека ја метел улицата во близина на Албанскиот театар. Од полицијата уште синоќа го потврдиле настанот, кој се случил за време на кражба пти што бил испукан куршум од пиштол кој завршил во ногата на четириесетидвегодишниот работник. Според

Ранет работник на „Комунална хигиена“ кај Бит пазар

Ранет работник на „Комунална хигиена“ кај Бит пазар

Работник на ЈП „Комунална хигиена“ бил ранет во нога вчера на Бит Пазар, дознава 24 Инфо . Според неофицијални информаци, повредениот ја метел улицата во близина на Албанскиот театар кога забележал група крадци како провалуваат во една од продавниците. Тој најверојатно почнал да вика, по што провалниците се повлекле, а еден од нив извадил пиштол и

Детали: Еден рaнeт во пукањето на Бит пазар

Детали: Еден рaнeт во пукањето на Бит пазар

Работник на ЈП „Комунална хигиена“ бил ранет во нога вечерва на Бит Пазар, објави  24 Инфо. Според неофицијални информаци, повредениот работел  во близина на Албанскиот театар кога забележал група крадци како провалуваат во една од продавниците. Тој најверојатно почнал да вика, по што провалниците се повлекле, а еден од нив извадил пиштол и пукал во

Детали за пукањето на Бит Пазар: Ранет работник на „Комунална хигиена“, налетал на грабеж, крадците пукале

Детали за пукањето на Бит Пазар: Ранет работник на „Комунална хигиена“, налетал на грабеж, крадците пукале

Работник на ЈП „Комунална хигиена“ бил ранет во нога вчера на Бит Пазар. Според неофицијални информаци, повредениот ја метел улицата во близина на Албанскиот театар кога забележал група крадци како провалуваат во една од продавниците. Тој најверојатно почнал да вика, по што провалниците се повлекле, а еден од нив извадил пиштол и пукал во работникот

Метач на улица ранет , спречил крадци да ограбат продавница на Бит пазар

Метач на улица ранет , спречил крадци да ограбат продавница на Бит пазар

Работник на „Комунална хигиена“ ранет во ногата бидејќи бил сведок на провална кражба. Првичните информации се дека додека метел на улица видел група крадци кои се обидувале да влезат во продавница. Се претпоставува дека викнал по нив или алармирал дека се случува кражба , по што провалниците почнале да бегаат. Еден од нив извадил пиштол и пукал кон

Метач на улица ранет , спречил крадци да ограбат продавница на Бит пазар

Метач на улица ранет , спречил крадци да ограбат продавница на Бит пазар

Работник на „Комунална хигиена“ ранет во ногата бидејќи бил сведок на провална кражба. Првичните информации се дека додека метел на улица видел група крадци кои се обидувале да влезат во продавница. Се претпоставува дека викнал по нив или алармирал дека се случува кражба , по што провалниците почнале да бегаат. Еден од нив извадил пиштол и пукал кон

ПУКАЊЕ НА БИТ ПАЗАР: Работник на “Комунална хигиена“ налетал на грабеж

ПУКАЊЕ НА БИТ ПАЗАР: Работник на “Комунална хигиена“ налетал на грабеж

Работник на ЈП „Комунална хигиена“ синоќа бил ранет во нога кога налетал на вооружен грабеж на Бит Пазар во кој бил отворен и оган од огнено оружје. Според неофицијални информаци, повредениот ја метел улицата во близина на Албанскиот театар кога забележал група крадци како провалуваат во една од продавниците. Тој најверојатно почнал да вика, по што

Детали за пукањето на Бит Пазар: Ранет работник на „Комунална хигиена“, налетал на грабеж, крадците пукале

Детали за пукањето на Бит Пазар: Ранет работник на „Комунална хигиена“, налетал на грабеж, крадците пукале

Детали за пукањето на Бит Пазар: Ранет работник на „Комунална хигиена“, налетал на грабеж, крадците пукале Работник на ЈП „Комунална хигиена“ бил ранет во нога синоќа на Бит Пазар. Според неофицијални информаци, повредениот ја метел улицата во близина на Албанскиот театар кога забележал група крадци како провалуваат во една од продавниците. Тој најверојатно

XEPОЈ НА ДЕНОТ: Метач на улица paнет , спpeчил кpaдци да огpaбат продавница

XEPОЈ НА ДЕНОТ: Метач на улица paнет , спpeчил кpaдци да огpaбат продавница

Работник на „Комунална хигиена“ ранет во ногата бидејќи бил сведок на провална кражба. Првичните информации се дека додека метел на улица видел група крадци кои се обидувале да влезат во продавница. Се претпоставува дека викнал по нив или алармирал дека се случува кражба , по што провалниците почнале да бегаат. Еден од нив извадил пиштол и пукал кон

Детали за пукањето на Бит Пазар: Ранет работник на ЈП „Комунална хигиена“, налетал на грабеж

Детали за пукањето на Бит Пазар: Ранет работник на ЈП „Комунална хигиена“, налетал на грабеж

Работник на ЈП „Комунална хигиена“ бил ранет во нога синоќа на Бит Пазар. Според неофицијални информаци, повредениот ја метел улицата во близина на Албанскиот театар кога забележал група крадци како провалуваат во една од продавниците. Тој најверојатно почнал да вика, по што провалниците се повлекле, а еден од нив извадил пиштол и пукал во работникот