притисни ентер »

ВМРО-ДПМНЕ: Заев по секоја цена бега од избори
ВМРО-ДПМНЕ: Заев по секоја цена бега од избори

ВМРО-ДПМНЕ: Заев по секоја цена бега од избори

Стравот на Зоран Заев од соочување со македонскиот народ е голем и затоа по секоја цена бега од избори.Откако беа договорени изборите Заев покажува дека е способен да ги направи и најниските работи, само за да не одговара пред законите и граѓаните на Република Македонија, пишува во соопштението од ВМРО-ДПМНЕ. Зоран Заев го претвори Собранието во пазар

ВМРО-ДПМНЕ: Зоран Заев го претвори собранието во пазар

ВМРО-ДПМНЕ: Зоран Заев го претвори собранието во пазар

Стравот на Зоран Заев од соочување со македонскиот народ е голем и затоа по секоја цена бега од избори. Откако беа договорени изборите Заев покажува дека е способен да ги направи и најниските работи, само за да не одговара пред законите и граѓаните на Република Македонија, стои во соопштението на опозициската ВМРО-ДПМНЕ. – Зоран Заев го претвори Собранието

ВМРО-ДПМНЕ: Заев е способен да направи сѐ за да не одговара пред законите и граѓаните

ВМРО-ДПМНЕ: Заев е способен да направи сѐ за да не одговара пред законите и граѓаните

Откако беа договорени изборите, Заев покажува дека е способен да ги направи и најниските работи, само за да не одговара пред законите и граѓаните на Република Македонија, велат од ВМРО-ДПМНЕ преку соопштение. Од опозициската партија коментираат дека Зоран Заев го претворил Собранието во пазар каде тргува со секој глас преку разни притисоци, изнуди

ВМРО-ДПМНЕ: Зоран Заев го претвори Собранието во пазар

ВМРО-ДПМНЕ: Зоран Заев го претвори Собранието во пазар

Стравот на Зоран Заев од соочување со македонскиот народ е голем и затоа по секоја цена бега од избори. Откако беа договорени изборите Заев покажува дека е способен да ги направи и најниските работи, само за да не одговара пред законите и граѓаните на Република Македонија. Зоран Заев го претвори Собранието во пазар каде тргува со секој глас преку разни

ВМРО-ДПМНЕ: Заев е способен да направи сѐ за да не одговара пред законите и граѓаните

ВМРО-ДПМНЕ: Заев е способен да направи сѐ за да не одговара пред законите и граѓаните

Откако беа договорени изборите, Заев покажува дека е способен да ги направи и најниските работи, само за да не одговара пред законите и граѓаните на Република Македонија, велат од ВМРО-ДПМНЕ преку соопштение. Од опозициската партија коментираат дека Зоран Заев го претворил Собранието во пазар каде тргува со секој глас преку разни притисоци, изнуди

ВМРО-ДПМНЕ: Заев е способен да направи сѐ за да не одговара пред законите и граѓаните

ВМРО-ДПМНЕ: Заев е способен да направи сѐ за да не одговара пред законите и граѓаните

Откако беа договорени изборите, Заев покажува дека е способен да ги направи и најниските работи, само за да не одговара пред законите и граѓаните на Република Македонија, велат од ВМРО-ДПМНЕ преку соопштение. Од опозициската партија коментираат дека Зоран Заев го претворил Собранието во пазар каде тргува со секој глас преку разни притисоци, изнуди

ВМРО-ДПМНЕ: Зоран Заев го претвори Собранието во пазар

ВМРО-ДПМНЕ: Зоран Заев го претвори Собранието во пазар

Откако беа договорени изборите Заев покажува дека е способен да ги направи и најниските работи, само за да не одговара пред законите и граѓаните на Република Македонија. Зоран Заев го претвори Собранието во пазар каде тргува со секој глас преку разни притисоци, изнуди и закани се со цел да донесе закон кој ќе го амнестира за сите криминали во кои е

ВМРО-ДПМНЕ: Заев е способен да направи сѐ за да не одговара пред законите и граѓаните

ВМРО-ДПМНЕ: Заев е способен да направи сѐ за да не одговара пред законите и граѓаните

Откако беа договорени изборите, Заев покажува дека е способен да ги направи и најниските работи, само за да не одговара пред законите и граѓаните на Република Македонија, велат од ВМРО-ДПМНЕ преку соопштение. Од опозициската партија коментираат дека Зоран Заев го претворил Собранието во пазар каде тргува со секој глас преку разни притисоци, изнуди

ВМРО-ДПМНЕ: Заев и СДСМ мора да се соочат со граѓаните на 12 април

ВМРО-ДПМНЕ: Заев и СДСМ мора да се соочат со граѓаните на 12 април

Стравот на Зоран Заев од соочување со македонскиот народ е голем и затоа по секоја цена бега од избори.Откако беа договорени изборите Заев покажува дека е способен да ги направи и најниските работи, само за да не одговара пред законите и граѓаните на Република Македонија, пишува во соопштението од ВМРО-ДПМНЕ. Зоран Заев го претвори Собранието во пазар

ВМРО-ДПМНЕ: Заев Собранието го претвори во пазар

ВМРО-ДПМНЕ: Заев Собранието го претвори во пазар

Стравот на Зоран Заев од соочување со македонскиот народ е голем и затоа по секоја цена бега од избори. Откако беа договорени изборите Заев покажува дека е способен да ги направи и најниските работи, само за да не одговара пред законите и граѓаните на Република Македонија, се вели во денешното соопштение на ВМРО-ДПМНЕ. Стравот на Зоран Заев од соочување