притисни ентер »

Зголемете ги очните КАПАЦИ без посета на ХИРУРГ: Одвојте малку време и подгответе ја најдобрата шминка
Зголемете ги очните КАПАЦИ без посета на ХИРУРГ: Одвојте малку време и подгответе ја најдобрата шминка

Зголемете ги очните КАПАЦИ без посета на ХИРУРГ: Одвојте малку време и подгответе ја најдобрата шминка

Мали трикови што можат да бидат многу корисни Жените и шминката. Тоа така оди едно со друго. Да не се сфаќаме погрешно, далеку од тоа дека осудуваме. Напротив, секогаш сме фасцинирани од убаво нашминкана жена. Иако, можеби, малку повеќе сме фасцинирани од тоа кога жената знае убаво да се нашминка сама. Да бидеме искрени, ракувањето со четка и целата