притисни ентер »

Се поубава и поубава-  Колинда воодушеви со својот изглед
Се поубава и поубава-  Колинда воодушеви со својот изглед

Се поубава и поубава- Колинда воодушеви со својот изглед

Поранешната претседателка Колинда Грабар-Китаровиќ (54) се уште привлекува внимание по истекот на нејзиниот мандат. Колинда се јави од Берлин каде позираше пред Бранденбуршката порта и уште еднаш воодушеви со својата витка линија. Под нејзината објава веднаш следеа коментари: „Не само јас, на сите ни недостигаш, наша кралица, врати се!!!!!“, „Најдобра,

Ослабена и разубавена –  Колинда воодушеви со својот изглед

Ослабена и разубавена – Колинда воодушеви со својот изглед

Поранешната претседателка Колинда Грабар-Китаровиќ (54) се уште привлекува внимание по истекот на нејзиниот мандат. Колинда се јави од Берлин каде позираше пред Бранденбуршката порта и уште еднаш воодушеви со својата витка линија. Под нејзината објава веднаш следеа коментари: „Не само јас, на сите ни недостигаш, наша кралица, врати се!!!!!“, „Најдобра,