притисни ентер »

Скарани француски рапери ќе решаваат конфликт во боксерски ринг
Скарани француски рапери ќе решаваат конфликт во боксерски ринг

Скарани француски рапери ќе решаваат конфликт во боксерски ринг

Француските рапери Бобан и Карис кои летово се степаа на парискиот аеродром, сакаат да го решат спорот на боксериски ринг во Белгија, пренесоа агенциите. Бобан - еден од најуспешните француски рапери, на социјалните мрежи најави бокс натпревар во "лесна-тешка категорија" во Брисел на 5 април. Booba https://t.co/Lt6YgUeGdh - Team_KO2P (@ Team_KO2P)