притисни ентер »

Државниот обвинител на Хаити побара за убиството на претседателот да биде обвинет премиерот
Државниот обвинител на Хаити побара за убиството на претседателот да биде обвинет премиерот

Државниот обвинител на Хаити побара за убиството на претседателот да биде обвинет премиерот

Државниот обвинител на Хаити побара од истражниот судија да го обвини премиерот Ариел Хенри за убиство на претседателот Жованел Моиз и побара да му се забрани да ја напушти земјата. Оваа наредба е издадена истиот ден кога тој го повикал премиерот Хенри да се сретне со него и да му објасни зошто клучен осомничен за атентатот на претседателот Моиз му

Државниот обвинител на Хаити побара за убиството на претседателот да биде обвинет премиерот

Државниот обвинител на Хаити побара за убиството на претседателот да биде обвинет премиерот

Државниот обвинител на Хаити побара од истражниот судија да го обвини премиерот Ариел Хенри за убиство на претседателот Жованел Моиз и побара да му се забрани да ја напушти земјата. Оваа наредба е издадена истиот ден кога тој го повикал премиерот Хенри да се сретне со него и да му објасни зошто клучен осомничен за атентатот на претседателот Моиз му

Државниот обвинител на Хаити побара за убиството на претседателот да биде обвинет премиерот

Државниот обвинител на Хаити побара за убиството на претседателот да биде обвинет премиерот

Државниот обвинител на Хаити побара од истражниот судија да го обвини премиерот Ариел Хенри за убиство на претседателот Жованел Моиз и побара да му се забрани да ја напушти земјата. Оваа наредба е издадена истиот ден кога тој го повикал премиерот Хенри да се сретне со него и да му објасни зошто клучен осомничен за атентатот на претседателот Моиз му

Државниот обвинител на Хаити побара за убиството на претседателот да биде обвинет премиерот

Државниот обвинител на Хаити побара за убиството на претседателот да биде обвинет премиерот

Државниот обвинител на Хаити побара од истражниот судија да го обвини премиерот Ариел Хенри за убиство на претседателот Жованел Моиз и побара да му се забрани да ја напушти земјата. Оваа наредба е издадена истиот ден кога тој го повикал премиерот Хенри да се сретне со него и да му објасни зошто клучен осомничен за атентатот на претседателот Моиз му

Главниот обвинител на Хаити бара за убиството на претседателот да биде осуден премиерот

Главниот обвинител на Хаити бара за убиството на претседателот да биде осуден премиерот

Државниот обвинител на Хаити побара од истражниот судија да го обвини премиерот Ариел Хенри за убиство на претседателот Жованел Моиз и побара да му се забрани да ја напушти земјата. Оваа наредба е издадена истиот ден кога тој го повикал премиерот Хенри да се сретне со него и да му објасни зошто клучен осомничен за атентатот на претседателот Моиз му

Главниот обвинител на Хаити бара за убиството на претседателот да се обвини премиерот

Главниот обвинител на Хаити бара за убиството на претседателот да се обвини премиерот

Оваа наредба е издадена истиот ден кога го повикал премиерот Хенри да се сретне со него и да му објасни зошто клучниот осомничен за атентатот на претседателот Моис му се јавил двапати само неколку часа по атентатот. „Има доволно компромитирачки елементи за да му се суди на Хенри и да се побара обвинение“, рече обвинителот Бед-Форд Клод. Тој додаде

Државниот обвинител на Хаити побара за убиството на претседателот да биде обвинет премиерот

Државниот обвинител на Хаити побара за убиството на претседателот да биде обвинет премиерот

Државниот обвинител на Хаити побара од истражниот судија да го обвини премиерот Ариел Хенри за убиство на претседателот Жованел Моиз и побара да му се забрани да ја напушти земјата. Оваа наредба е издадена истиот ден кога тој го повикал премиерот Хенри да се сретне со него и да му објасни зошто клучен осомничен за атентатот на претседателот Моиз му

Премиерот на Хаити го нарачал убиството на претседателот Моиз?

Премиерот на Хаити го нарачал убиството на претседателот Моиз?

Главниот обвинител на Хаити побара од истражниот судија да го обвини премиерот Ариел Анри за убиството на претседателот Жовенел Моиз и ги повика официјалните да му забранат да ја напушти земјата. Оваа наредба од обвинителот во Порт-о-Пренс беше дадена истиот ден кога го повика премиерот Анри да се сретне со него и да му објасни зошто клучниот осомничен

Државниот обвинител на Хаити побара за убиството на претседателот да биде обвинет премиерот

Државниот обвинител на Хаити побара за убиството на претседателот да биде обвинет премиерот

Државниот обвинител на Хаити побара од истражниот судија да го обвини премиерот Ариел Хенри за убиство на претседателот Жованел Моиз и побара да му се забрани да ја напушти земјата. Оваа наредба е издадена истиот ден кога тој го повикал премиерот Хенри да се сретне со него и да му објасни зошто клучен осомничен за атентатот на претседателот Моиз му

Главниот обвинител на Хаити бара за убиството на претседателот да биде осуден премиерот

Главниот обвинител на Хаити бара за убиството на претседателот да биде осуден премиерот

Главниот обвинител на Хаити бара за убиството на претседателот да биде осуден премиерот Б.Б. Пред 2 минути Премиерот на Хаити / Фото: EPA-EFE/ORLANDO BARRIA Главниот обвинител на Хаити побара од истражниот судија да го обвини премиерот Ариел Хенри за убиството на претседателот Жовенел Моиз и побара забрана за негово напуштање на земјата, пренесува