притисни ентер »

Цело Волково без струја, проблемот бил сериозен

Цело Волково без струја, проблемот бил сериозен

Скопските населби Волково, Ново Село и Стопански Двор утрово останаа без електрична енергија. Во официјалното соопштение на ЕВН е наведено дека прекинот на струјата ќе биде до 14 часот, но операторите истакнуваат дека се работи за посериозен проблем и дека засега не се знае кога ќе има повторно електрична енергија.