притисни ентер »

Модни совети за ниски жени: Tрикови за издолжување на фигурата
Модни совети за ниски жени: Tрикови за издолжување на фигурата

Модни совети за ниски жени: Tрикови за издолжување на фигурата

Модни совети за ниски жени: Tрикови за издолжување на фигурата На ниските жени им е потешко да изгледаат послабо за разлика од високите жени, но тоа можат да го постигнат со помош на соодветна гардероба. Со помош на облеката може да ги истакнете атрибутите, но и да изгледате повисоки. Кон кои модни правила треба да се придржувате? Првото правило е

Модни совети за ниски жени: Tрикови за издолжување на фигурата

Модни совети за ниски жени: Tрикови за издолжување на фигурата

На ниските жени им е потешко да изгледаат послабо за разлика од високите жени, но тоа можат да го постигнат со помош на соодветна гардероба. Со помош на облеката може да ги истакнете атрибутите, но и да изгледате повисоки. Кон кои модни правила треба да се придржувате? Првото правило е да ги избегнувате широките здолништа направени од мек материјал

Правила за облекување кои инстантно ќе ве направат попривлечни

Правила за облекување кои инстантно ќе ве направат попривлечни

Луѓето кои се облекуваат исто како она што го виделе на куклата во излогот ја прават најголемата грешка. Прво, никој нема идентични пропорции. Второ, едно парче облека може да стои различно доколку го искомбинирате на нов начин. Доволно е да ги следите овие неколку правила за облекување, за да оставите впечаток дека знаете што правите и инстантно ќе