притисни ентер »

Вучиќ: Не е првпат Рама да не ја кажува вистинита
Вучиќ: Не е првпат Рама да не ја кажува вистинита

Вучиќ: Не е првпат Рама да не ја кажува вистинита

Претседателот на Србија Александар Вучиќ, во интервју за емисијата „Око“ на РТС, рече дека Србија денеска го одбележува денот на жалост за сите убиени Срби, но и за косовскиот полицаец на северот од Косово. „Србија прогласи ден на жалост поради трагичните настани во Косово, поради смртта на сите луѓе. Од гледна точка на Уставот на нашата земја, сите

Ден на жалост е оти загинатите се граѓани на Србија, рече Вучиќ откако Еди Рама побара осуда од ЕУ

Ден на жалост е оти загинатите се граѓани на Србија, рече Вучиќ откако Еди Рама побара осуда од ЕУ

Српскиот претседател, Александар Вучиќ, гостуваше на РТС и рече дека во Србија е прогласен ден на жалост за сите загинати во настаните во Бањска и ги коментираше изјавите на Еди Рама за ситуацијата во Косово. „Србија го одреди Денот на жалост поради трагични настани, поради смртта на сите луѓе. Од гледна точка на Уставот, сите се граѓани на нашата

Вучиќ: Не е првпат Рама да не ја кажува вистинита, прогласивме Ден на жалост за сите убиени на Косово

Вучиќ: Не е првпат Рама да не ја кажува вистинита, прогласивме Ден на жалост за сите убиени на Косово

Вучиќ: Не е првпат Рама да не ја кажува вистинита, прогласивме Ден на жалост за сите убиени на Косово Претседателот на Србија Александар Вучиќ, во интервју за емисијата „Око“ на РТС, рече дека Србија денеска го одбележува денот на жалост за сите убиени Срби, но и за косовскиот полицаец на северот од Косово. „Србија прогласи ден на жалост поради трагичните

Ден на жалост е оти загинатите се граѓани на Србија, рече Вучиќ откако Еди Рама побара осуда од ЕУ

Ден на жалост е оти загинатите се граѓани на Србија, рече Вучиќ откако Еди Рама побара осуда од ЕУ

Српскиот претседател, Александар Вучиќ, гостуваше на РТС и рече дека во Србија е прогласен ден на жалост за сите загинати во настаните во Бањска и ги коментираше изјавите на Еди Рама за ситуацијата во Косово. „Србија го одреди Денот на жалост поради трагични настани, поради смртта на сите луѓе. Од гледна точка на Уставот, сите се граѓани на нашата

Вучиќ: Не е првпат Рама да не ја кажува вистинита, прогласивме Ден на жалост за сите убиени на Косово

Вучиќ: Не е првпат Рама да не ја кажува вистинита, прогласивме Ден на жалост за сите убиени на Косово

Претседателот на Србија Александар Вучиќ, во интервју за емисијата „Око“ на РТС, рече дека Србија денеска го одбележува денот на жалост за сите убиени Срби, но и за косовскиот полицаец на северот од Косово. „Србија прогласи ден на жалост поради трагичните настани во Косово, поради смртта на сите луѓе. Од гледна точка на Уставот на нашата земја, сите

ВУЧИЌ: Не е првпат Рама да не ја кажува вистинита

ВУЧИЌ: Не е првпат Рама да не ја кажува вистинита

Претседателот на Србија Александар Вучиќ, во интервју за емисијата „Око“ на РТС, рече дека Србија денеска го одбележува денот на жалост за сите убиени Срби, но и за косовскиот полицаец на северот од Косово. „Србија прогласи ден на жалост поради трагичните настани во Косово, поради смртта на сите луѓе. Од гледна точка на Уставот на нашата земја, сите

Рама: Однесувањето на Курти е без преседан, Србија излезе жртва

Рама: Однесувањето на Курти е без преседан, Србија излезе жртва

Премиерот на Албанија Еди Рама, по повод обвинувањата на Приштина на сметка на специјалниот претставник за дијалогот меѓу Приштина и Белград Мирослав Лајчак, изјави дека тоа се „нешта кои оставаат без зборови“. Според него, таквите потези повеќе нанесуваат штета отколку што ја средуваат ситуацијата, истакнувајќи дека патот што го избрал косовскиот